peanuts-marshmallows brud

Peanuts marshmallows slik. Har du de her tre ingredienser på lager kan du lave det lækreste hjemmelavede slik. Hvid chokolade(mælke og mørk chokolade duer lige så godt), peanuts og små marshmallows. Jeps. det er det. Er der. børn i huset er det en hyggelig lille beskæftigelse, da det er nemt og fordi man hurtigt kan nyde resultatet af den lille indsats.

Der er ikke et fast mål ift. ingredienser for de her smagfulde små fristelser, som du får, men det kommer ikke så nøje, da du kan tilpasse det ligesom du synes. Det vigtigste er at du får den gode blanding mellem det søde, det seje og det salte. Mums siger jeg bare. Det er SÅ godt.

Peanuts marshmallows slik

Smelt ca. 200 gram chokolade

En håndfuld saltede peanuts

En håndfuld små marshmallows

  • Hæld de to ingredienser ned i den smeltede chokolade og bland det grundigt.
  • Hæld på bagepapir og tryk flad med bagepapir.
  • Sæt på køl.
  • Efter en times tid kan du skære de lækreste små hapsere ud!

 

peanuts marshmallows slik

Tip

Jeg har fundet mine absolut yndlingspeanuts. Som du måske ved forsøger jeg at begrænse indtaget af kulhydrater, da jeg har erfaret, at for mange kulhydrater påvirker mit blodsukker i alt for stor stil. Det gør det altså, det er ingen hokus pokus! Nå, men jeg har erfaret at de helt og almindelig peanuts fra “best price”, som ovenikøbet er  ret så billige indeholder kun 5,5 gram kulhydrater  pr 100 gram. De kan købes i meny(http://menu.dk) og nemlig.com også. De smager ret så godt og når jeg lige er et smut i meny, køber jeg gerne en fem-seks poser. Så har jeg  som topping til asiatiske retter, som snack eller til den her skønne og ultranemme hjemmelavede peanutbutter: https://benedictesmad.dk/peanutbutter/ .

Og så lige en tilføjelse! Jeg ved da godt, at den her lille slik snack indeholder sine del af kulhydrater, men jeg er ikke fanatiker og nyder da rigtig gerne en sød lille hapser. En gang imellem!

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.