Honningristede sprøde mandler

Alt det andet, Hjemmelavet slik

Honningristede mandler er den nemmeste søde, lækre og halvsunde snack. Mandler ristet med honning og en lille bitte smule salt. Det smager afsindig godt og kunne godt gå hen og blive min “yndlings sommerferie last” i den kommende tid! 🙈 Og jeg siger last, fordi det er svært at begrænse sig.

For honestly. De er for lækre og min hånd søger hele tiden hen mod skålen, mens min stemme samtykkende sige ” Ja. ja. Det går nok. Det er jo bare mandler. Og de er jo sunde, ikke Benedicte”!(Kender du den der indre stemme?) Jeg gør!

Nyd dem som de er eller grovhak dem og server på din morgengrød eller yoghurt. De bliver så fine at se på, helt skinnende og gyldne. Og det er da fedt med et flot resultat,  selv når indsatsen er så lille.

honningristede mandler

De lækreste søde, sprøde mandler

Print opskrift Pin opskrift

Ingredienser

  • 2 spsk. honning
  • 250 gram mandler(med skind)
  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde

  • Det er for nemt det her. Du gør følgende: 
    1)Varm en pande med honning. 
    2)Tilsæt mandler og salt. Lad mandlerne blive lysebrune, mens du rører rundt. De er klar, når de er blevet gyldne, men endnu ikke lugter brændt. 
    3) Læg de honningristede mandler over på et stykke bagepapir.  Lad dem afkøle og nyd. Du kan opbevare dem i en tæt beholder enten i køleskab eller på køkkenbordet. 

Honningristede mandler

 

sprøde mandler med honning

tip

De honningristede mandler vil også passe så godt som tilbehør til tapasbordet eller ostebordet. Søde mandler passer så godt til oste, pølser osv.

Lyst til flere mandler. De her er også nemme og er lavet i microbølgeovnen. https://benedictesmad.dk/om-braendte-mandler-og-en-juletur-til-london/

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?
Pin It on Pinterest