Lyn hurtig syltet rødløg, som er klar på sådan rundt regnet 10 minutter! De smager skønt og er så super dekorative i alt fra salater eller som fyld i en burger. Du kan også pifte en klassisk hotdog op med de ultra fine pinke rødløg. Det smager rigtig godt og gør altså noget ved den let farveløse hotdog!
De syltede rødløg er klar på ingen tid og kan holde sig i en tætlukket beholder i et par dage på køl.
Det er typisk de her hurtige syltet rødløg, jeg vil lave, når jeg lidt sent finder ud af, at burger er dagens ret herhjemme. Det pepper maden så meget op og giver øjet noget fint at kigge på. Og så er rødløg en af de basis grøntsager jeg gerne har liggende. De kan jo holde sig længe.
Har jeg god tid og ønsker at lave en større portion, kan jeg finde på at lave syltede rødløg efter den her opskrift, da de kan holde sig ganske længe i køleskaber, da de ligger i en eddikelage: Syltede rødløg.
Hurtig syltet rødløg
Ingredienser
- 1 stk. mellemstort rødløg(skrællet og skåret i let tynde skiver)
- 1 dl. kogende vand
- 0,75 dl. sukker
- 1 dl. eddike(evt. lager eddike)
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Kom kogende vand med sukker i en skål. Rør så sukker opløses.
- Skræl rødløg og skær i let tynde skiver.
- Kom eddike i sukkervandet og krydr med alt og peber.
- Kom rødløgene herved og vend det rundt. Kom låg på og lad stå i min. 1 times tid og trække inden servering.
- De hurtig syltede rødløg kan snildt holde sig i et par uger i køleskabet.
Hurtig syltet rødløg
0 kommentarer