Lækre syltede rødløg, som smager så godt og kan nydes på salaten, på ostebordet eller hvad med på en blinis med stenbidderrogn?
Jeg laver dem ganske ofte, da resultatet endnu ikke har svigtet mig. De er virkelig gode.
De her syltede rødløg smager bare så helt og aldeles vildt godt. Jeg har lavet dem talrige gange, men får desværre aldrig lavet nok, og inden du ser dig omkring, så er de spist!
Jeg synes de smager godt, som tilbehør til oste og som topping på salater. Det er bare så godt. Nej, det var en ommer. Syltede rødløg, smager dejligt til alle slags retter.
De er nærmest magiske de her løg. Jo vist er rødløg da ganske fine i sig selv, men når de har været en tur i gryden med eddike, sukker og vand får de den smukkeste pinke farve. Og se det er jo i sig selv grund nok til at finde en hvilken som helst anledning til at toppe retterne med den fine farverige sag.
Ikke mere snak om det. Nu til opskriften:
Til syltede rødløg skal du bruge:
1,5 dl sukker
2 dl lagereddike
2 dl vand.
4 mellemstore rødløg
Lidt salt og peber
Sådan gør du, når du laver syltede rødløg:
- Sukker, vand og lagereddike, salt og peber hældes i en grydes og koges op.
- Når det koger hælder du rødløg ned i, som du har skrællet og skåret i halvtynde både.
- Efter 3 minutter tager du rødløgene op med en hulske og hælder på glas.
- Nu koger du væden ind i ca 5 minutter, så mængden koger ind og bliver knap halveret. Rødløgene bliver nu overhældt med den skønne væde. De syltede rødløg kan holde sig en måneds tid på køl. Glæd dig. Du blir´afhængig.
0 kommentarer