icebergsalat med bær og avocado

Det er som om, at den hede hede sommer gør en lidt mindre sulten er det ikke? Eller ihvertfald knap så sulten efter “tung mad”?

Lette salater og lidt mindre kødretter?

Det lyder måske som den sundeste sommermenu, men til gengæld går vi bare “all in” på is herhjemme. Som i “all in”. Is hele tiden. Jeg prøver at lade være med at lade mig friste, men det er bare så svært, når sveden løber af en og man er ved at gå sukkerkold, ikke?

Livet har dog lært mig, at man skal gøre det man har lyst til. Gør det. Ikke ærgre sig bagefter, hvis det er et bevidst valg. Og det gælder altså også med de is, man måtte indtage(eller rosevin, kolde øller eller hvad der nu kan lokke en i sommervarmen). Nyd dem!

Og den her salat er bare et lille inspirationskick fra mig. For måske er du lige så tosset som jeg er med bær og avocado. Og de to sammen over en sprød dansk fintsnittet iceberg med små klatter af flødeost og ristede kerner og croutoner. Det er guf.

Du kan røre en dressing sammen af 6 spsk. fløde, revet citronskal og saften af en citron, 1 tsk. sukker og lidt salt og peber. Du kan også blot toppe med lidt god olie, eller helt la´vær´.

Icebergsalat med bær og avocado

icebergsalat med bær og avocado

Kærlige sommerhilsner,

Benedictehttps://benedictesmad.dk/salat-med-kiwi/

Mere salatsulten?

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.