Joe´s club sandwich opskrift. Den her sandwich minder så meget om børnenes favorit sandwich på Joe and the juice. Og så går der ofte sport i det herhjemme. Musikken skrues op, blenderen sættes i gang med smoothies og de her joe´s club sandwiches laves klar.
Bruger du købebrød synes jeg der findes få, men gode muligheder derude i supermarkederne. Brød som jeg synes dur´ i stedet for de brød du køber på Joe and the juice. Pågen- du ved det svenske mærke der ofte laver de lidt søde brød, har faktisk en slags der virker ret godt. Det er deres groveste sandwichklemmer som de kalder javisst! De skal i risteren og ristes på begge inde de fyldes med det gode fyld.
Har du en rigtig paninigrill stående er den at foretrække, men alternativt kan du bruge en almindelig toaster. Jeg har selv en lille panini grill stående i køkkenet, som jeg købte som sådan en spotvare i et supermarked, for flere år siden. Den er ikke noget særligt, kostede ingenting og fungerer. Den kan grille med og uden ost og lave fine grillmærker på brødene 🙂
Joe´s club sandwich opskrift
Joe´s club sandwich
Joe´s club sandwich opskrift
Ingredienser
- 4 stk. paninibrød(købev eller hjemmelavede)
- 8-10 spsk. basilikumpesto
- 4 skiver kyllingebryst
- 1 stor avovado(i tynde skiver)
- 1 stor tomat(i tynde skiver)
Fremgangsmåde
- Halvér panini - kom i en paninitoaster og rist sprøde.
- Smør hver side med pesto.
- På nederste panini kommer skiver af kyllingebryst, tomatskiver og avocadoskiver. Giv hver sandwich et let tryk.
- Tip. Du kan vælge at give hver panini et minuts tid under risteren igen, hvis den skal lunes. Jeg synes ikke det er nødvenligt.
Panini med avocado
I Italien er det meget klassisk, at man lige snupper en panini i forbifarten, på togstationer fx, når man har travlt og er på vej videre. En panini er kendetegnet ved at være et sprødt og flat brød, som fyldes med diverse lækkerier. Jeg har selv længe haft en mission med at bage dem selv. Sådan nogle panini brød, som bliver dejlige sprøde, når de kommer i risteren og kan fyldes med at fra pølser, ost, kylling, pesto og så videre. Det smager jo for alvor godt.
Og så skete det. I sommer. Simpelthen. Lige pludselig var der skisme! Jeg synes selv jeg trak nogle panini brød ud af ovnen, som lignede og smagte lige som jeg syntes de skulle. Du kan se opskriften, hvis du får lyst til at bage dem selv: Panini brød
Vil du have besked, når der er nyt fra mig?
Så er du meget velkommen, til at gøre ligesom mange andre og skrive dig op til at modtage en mail, når der er ny opskrift på www.Benedictesmad.dk – det gøres her på siden 🙂
Kh, Benedicte
Super lækkert. Smart at grille brødet på begge sider inden fyld.
Hej
Og ja, det er bare så lækkert med det sprøde brød.
Det må jeg da snart lave igen i øvrigt 👍🏻
god dag fra Benedicte