jordbæris

Is

Jordbæris, en lækker omgang is, som minder om en form for smoothie og softice blanding. Det er så ganske få ingredienser der skal i og det kræver blot en blender og ingen frysetid. Den spises når den er friskblendet og så er det dessert-tid.

jordbæris

Jordbæris

1,5 dl fløde

2 æggeblommer(et bæger pasteuriseret æggeblomme)

500 gram frosne jordbær

4 spsk glykosesirup

2 dl mælk(jeg brugte minimælk)

1 spsk vanillesukker

  • Hæld fløden i en blender og pisk det lidt let flødeskum. Rør nu æggeblommer i.
  • Nu hælder du jordbærrene i og blender med glykosesirup, mælk og vanillesukker.
  • Server med det samme.

Lyst til mere hjemmelavet is. Skal det være nemt findes der efterhånden så mange gode is i supermarkederne. Hansen is er en af favoritterne. Se mere på hansens is

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest