De her kanelsnegle bliver helt perfekte i en airfryer. Jeg ved det. Det er gjort mange gange.

Det er den opskrift jeg hiver frem, når familien pludselig får lyst til noget sødt, men køkkenskabet er tomt! De bliver rigtig gode i en airfryer og ikke det mindre tørre. Jeg tilbeder dem på 170 grader i ca. 8- 10 minutter.

Min airfryer er hverken særlig fancy eller dyr og så er den heller ikke så stor. Det vil sige at jeg kan bage cirka 7 af gangen. De bagte kanelsnegle kan sagtens stå og hvile til der er plads i din airfryer. Jeg klipper et stykke bagepapir ud i en cirkel som passer til formen og kun en centimeter op af kanten. På den måde kan luften stadig cirkulere og den lækre fyld i kanelsneglene blive dejen!

Kanelsnele i airfryer med eller uden glasur?

De her kanelsnegle smager lige dejligt med og uden. Laver du en stor portion og fryser ned, anbefaler jeg at du ikke kommer glasur over de som kommer på frys. Vent med det til de tages ud af fryseren og skal spises!

Kanelsnegle i airfryer

Kanelsnegle i airfryer

Opskriften på de snaskede og saftige kanelsnegle er den opskrift du finder ved at trykke på linket her. Jeg har ganget opskriften med to og får således cirka 20 kanelsnegle. Så fryser jeg halvdelen ned og tager op løbende, som trangen til lækre kager melder sig i familien. Og det gør den. Ofte.

Se opskrift på kanelsnegle i airfryer lige her:

Lækre kanelsnegle

Kanelsnegle i airfryer

Benedictes mad på de sociale medier.

Du er meget velkommen til at fine alle mine nyeste opskrifter på enten intragram, Facebook eller pinterest.

Du er også meget velkommen til at skrive dig op til at modtage en mail, når der er nye opskrifter herinde. Så får du – helt kvit og frit, en mail, når der er nyt fra mig.

Høres vi ved?

Hilsen Benedicte

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

2 Kommentarer

 1. Kirsten

  Jeg har ikke prøvet dem endnu men skal til det. Glæder mig til dine nyhedsbreve- Jeg er ikke på nogen sociale medier.
  Gode hilsner Kirsten

  Svar
  • Benedicte Thrane

   hej Kirsten

   Dejligt at høre. Tak for at sende en hilsen😊

   Og god bagning til dig👍🏻 Hilsen Benedicte

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest