Lækre køddeller med persille

Hverdagsmad til store og små

Oksefrikadeller. Nemt og skøn hverdagsmad. Det er en anderledes måde at lave de klassiske frikadeller. Det smager så godt og er samtidig nem, sund og god hverdagsmad, synes jeg.

oksefrikadeller      oksefrikadeller

Oksefrikadeller

Ingredienser:

500 gram hakket oksekød.

2 æg.

Et bundt finthakket persille.

1 dl. fløde(almindelig mælk kan bruges, meeen fløde er nu godt!)

2 spsk. hvedemel.

Salt og peber(og evt. lidt knust chili)

Sådan gør du:

  • Rør farsen godt igennem.
  • Tilsæt nu æggene og rør.
  • Nu kommer du persille, fløde, mel, salt, peber og evt. chili ved. Rør godt.
  • Har du tid, må du gerne lade det stå og hvile en 10 minutters tid.
  • Form nu nogle kødboller, som du sætter på en bageplade på 200 grader i ca. 15-20 afhængig af størrelse. De smager herligt med en god salat til. Nemt og lige til at gå til.

 Er du til klassiske frikadeller kan du finde opskriften lige her:

https://benedictesmad.dk/frikadeller/

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

2 Kommentarer

  1. Christina

    Ser spændende ud. Det må vi prøve . Men hvad er det for nogle spændende lilla/gule tilbehørs-rodfrugter, der er med på fotoet?

    Svar
    • Benedicte

      Det er farvede gulerødder(økologiske fra Søris(kan i perioder købes i Netto) Smager som almindelige, men er bare så dekorative:o)

      Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest