Oksefrikadeller. Nemt og skøn hverdagsmad. Det er en anderledes måde at lave de klassiske frikadeller. Det smager så godt og er samtidig nem, sund og god hverdagsmad, synes jeg.
Oksefrikadeller
Ingredienser:
500 gram hakket oksekød.
2 æg.
Et bundt finthakket persille.
1 dl. fløde(almindelig mælk kan bruges, meeen fløde er nu godt!)
2 spsk. hvedemel.
Salt og peber(og evt. lidt knust chili)
Sådan gør du:
- Rør farsen godt igennem.
- Tilsæt nu æggene og rør.
- Nu kommer du persille, fløde, mel, salt, peber og evt. chili ved. Rør godt.
- Har du tid, må du gerne lade det stå og hvile en 10 minutters tid.
- Form nu nogle kødboller, som du sætter på en bageplade på 200 grader i ca. 15-20 afhængig af størrelse. De smager herligt med en god salat til. Nemt og lige til at gå til.
Er du til klassiske frikadeller kan du finde opskriften lige her:
Ser spændende ud. Det må vi prøve . Men hvad er det for nogle spændende lilla/gule tilbehørs-rodfrugter, der er med på fotoet?
Det er farvede gulerødder(økologiske fra Søris(kan i perioder købes i Netto) Smager som almindelige, men er bare så dekorative:o)