Koteletter i fad med karry og æbler

Hverdagsmad til store og små

Koteletter i fad med æble. Det er seriøst nem hverdagsmad. Med masser af smag. Server med ris eller cous sous eller hvad I foretrækker.

Den tager ikke lang tid at lave en koteletter i fad med æbler. Se hvor nemt det er:

koteletter i fad med æble

Koteletter i fad med æble

Ovnbagt koteletter med æbler

En lækker måde at tilberede koteletter i fad er sammen med æblestykker. Se opskrift her.
Print opskrift Pin opskrift
35 min
Antal: 4

Ingredienser

  • 4 stk. svinekoteletter
  • 3 tsk. karry
  • 1 stk. æble(grofthakket)
  • 1 stk. løg/grofthakket)
  • 4 spsk. fløde(eller madlavningsfløde)
  • 1 dl boullionvand(1 svine eller grøntsagsboullionterning opløst i vand)

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 200 grader. På en pande varmer du 2 spsk. olie. Brun koteletter på den ene side. Drys karry på og vend. Brun den anden side i et halv minuts tid. Kom i et fad.
  • I panden vender du nu grofthakket løg og æbler i et par minutter. Tilsæt evt. yderligere 1 spsk. olie eller smør, hvis panden føles tør. Kom over koteletterne i fadet. Kom fløde og boullionvand over. 
  • Sæt i midten af ovnen i ca. 22 minutter til kødet er gennemstegt. 

Koteletter i fad  er en af de retter jeg typisk laver, når tiden er ret så knap, eller eftermiddagen går med  børn der skal hentes/bringes til sport og så videre. Det tage  mig 10 min. at lave den. Så kan man stille den klar i ovnen optænde, når man er hjemme igen. Nemt.

Andre hverdagsfavoritter herhjemme: https://benedictesmad.dk/krebinetter-med-fyld/

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest