Koteletter i fad med karry og æbler

Koteletter i fad med æble. Det er seriøst nem hverdagsmad. Med masser af smag. Server med ris eller cous sous eller hvad I foretrækker.

Den tager ikke lang tid at lave en koteletter i fad med æbler. Se hvor nemt det er:

koteletter i fad med æble

Koteletter i fad med æble

ovnbagt koteletter med æbler

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 35 minutter
Antal 4

Ingredienser

  • 4 stk. svinekoteletter
  • 3 tsk. karry
  • 1 stk. æble(grofthakket)
  • 1 stk. løg/grofthakket)
  • 4 spsk. fløde(eller madlavningsfløde)
  • 1 dl boullionvand(1 svine eller grøntsagsboullionterning opløst i vand)

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader. På en pande varmer du 2 spsk. olie. Brun koteletter på den ene side. Drys karry på og vend. Brun den anden side i et halv minuts tid. Kom i et fad.

  2. I panden vender du nu grofthakket løg og æbler i et par minutter. Tilsæt evt. yderligere 1 spsk. olie eller smør, hvis panden føles tør. Kom over koteletterne i fadet. Kom fløde og boullionvand over. 

  3. Sæt i midten af ovnen i ca. 22 minutter til kødet er gennemstegt. 

Koteletter i fad med æble og løg er en af de retter jeg typisk laver, når tiden er ret så knap, eller eftermiddagen går med  børn der skal hentes/bringes til sport og så videre. Det tage  mig 10 min. at lave den. Så kan man stille den klar i ovnen optænde, når man er hjemme igen. Nemt.

Andre hverdagsfavoritter herhjemme: https://benedictesmad.dk/krebinetter-med-fyld/

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.