Koteletter i fad med æble. Det er seriøst nem hverdagsmad. Med masser af smag. Server med ris eller cous sous eller hvad I foretrækker.
Den tager ikke lang tid at lave en koteletter i fad med æbler. Se hvor nemt det er:
Koteletter i fad med æble
Ovnbagt koteletter med æbler
Ingredienser
- 4 stk. svinekoteletter
- 3 tsk. karry
- 1 stk. æble(grofthakket)
- 1 stk. løg/grofthakket)
- 4 spsk. fløde(eller madlavningsfløde)
- 1 dl boullionvand(1 svine eller grøntsagsboullionterning opløst i vand)
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader. På en pande varmer du 2 spsk. olie. Brun koteletter på den ene side. Drys karry på og vend. Brun den anden side i et halv minuts tid. Kom i et fad.
- I panden vender du nu grofthakket løg og æbler i et par minutter. Tilsæt evt. yderligere 1 spsk. olie eller smør, hvis panden føles tør. Kom over koteletterne i fadet. Kom fløde og boullionvand over.
- Sæt i midten af ovnen i ca. 22 minutter til kødet er gennemstegt.
Koteletter i fad er en af de retter jeg typisk laver, når tiden er ret så knap, eller eftermiddagen går med børn der skal hentes/bringes til sport og så videre. Det tage mig 10 min. at lave den. Så kan man stille den klar i ovnen optænde, når man er hjemme igen. Nemt.
Andre hverdagsfavoritter herhjemme: https://benedictesmad.dk/krebinetter-med-fyld/
0 kommentarer