Krebinetter med fyld- eller karbonader med fyld? Anyway, resultatet er det samme og vi elsker det. Altså vi elsker krebinetter og vi elsker smeltet ost, så det er en dobbelthitter hos store som små herhjemme. Opskrift kommer så lige her:
Krebinetter med fyld
Fyldte krebinetter/karbonader
Ingredienser
- 500 gram hakket svinekød(eller hakket kalv/flæsk)
- 1 æg(pisket i skål)
- Rasp i skål(til panering)
- 2 skiver skinke/hamburgryg
- 4 skiver/eller spsk. ost(gerne revet ost eller skiver af cheddartoast ost)
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Hvis du har 500 gram former du otte let flade bøffer.
- Kom en halv skive skinke, samt ost på fire bøffer. Læg den anden halve på og luk/klem hver bøf sammen, så du nu har fire stk.
- Pisk æg i en dyb tallerken. Kom Rasp i en anden dyb tallerken.
- Kom smør/olie, eller blot smør eller margarine på en pande. Hvad du foretrækker. Jeg bruger ofte smør og olie blandet. Vend nu hver bøf i først pisket æg, så rasp. Steg hver krebinet/karbonade i ca. 5 min. på hver side på mellemvarme. Start gerne på høj varme, så der dannes en skorpe.
Hverdagene herhjemme kan der til tider godt være lidt pres på. Tiden mangler simpelthen.
Men ordentlig hjemmelavet mad, vil vi gerne have, så derfor gør vi os meget i nem hverdagsmad, hvor der er fylde, smag og også gerne sundhed i.
Kylling er altid en hitter. Har du prøvet at tilberede en hel kylling i en stegepose? Det giver dejlig saftig kød. Og det bedste af det hele? Du kan fylde alverdens grøntsager ned til kyllingen i stegeposen, tænde for ovnen og blot glæde dig til at duften spreder sig, mens du laver alt mulig andet.
Jeg linker her til en af vores yndlingsmåder, at tilberede kylling på herhjemme….https://benedictesmad.dk/kylling-i-stegepose/
0 kommentarer