Kylling med pepperoni I tomatsauce, toppet med revet ost. Det smager skønt og er den vildeste hurtige hverdagsret. Steg kylling, kom i fad og top med tomatsauce, pepperoni, ost og oregano. Se billede nederst, hvor nemt et er. Når jeg så melder dagens menu til børnene “kylling ala pizzastyle”, så er alle glade!
Kylling med pepperoni
kylling med pepperoni ala pizzastyle
Ingredienser
- ca. 4 stk. kyllingebryst
- ca. 300 ml. tomatpassata
- ca. 150 gram pepperoniskiver
- ca. 200 gram revet ost
- 2 tsk. tørret oregano
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader(180 grader varmeluft)Halver gerne kylling på tværs, sådan at du har 8 flade stykker kyllingestykker. Steg i lidt olie på hver side i ca. 3 min. på hver side.
- Kom i et ovnfast fad. Kom tomatpassata over kyllingen og fordel pepperoni skiver over. Drys med oregano og top med revet ost. Sæt i ovnen i ca. 20-25 min. til osten er gylden.
Retter med kylling:
Kylling hitter altid herhjemme. Og så kan det jo tilberedes på tusindvis af måder. Er der noget jeg altid har i fryseren er det kylling. Kyllingebryst kan tilberedes i en stærk og cremet kokosmælksauce, eller blot steges som den er med lidt krydderier eller komme i en burger i stedet for en klassisk bøf. Det hitter bare altid. Mulighederne er mange.
Den her kyllingeret er en af vores klassikere, så nem og god og jeg linker lige her:
https://benedictesmad.dk/kylling-og-broccoli-i-fad-med-cremet-sauce/
0 kommentarer