Lækker bounty

Hjemmelavet slik

Seks ingredienser. That´s it og så har du en stor dejlig portion af hjemmelavet bounty. Den smager præcis, som almindelig bounty(måske fristes jeg til at sige en smule bedre faktisk! Yes, I know I know, jeg risikerer høvl for det her, men de blev seriøst så gode!)

De her størrelser er bare så vellykket og go´e og tager simpelthen ingen tid. Portionen her er ret stor, meeen det gør intet. For de bliver spist. Bare rolig. Hvis du holder dem på køl kan de godt holde sig en måneds tid faktisk. Tror jeg. For det har jeg  ikke prøvet, men det tror jeg nu godt! De her seks ingredienser skal du bruge: æggeblommer, fløde, flormelis, kokosmel,smør og selvfølgelig chokolade. Når ingredienserne er blandet , rulles de i den størrelse du synes. Jeg lavede både små kugler, men flest af de små bounty-størrelser(du ved dem med to i pakken) og det var perfekt.

Give it a shot og lad mig høre, hvad du synes…

bounty

Bounty:

(portion ca. 15 mellemstore bountybarer)

Arbejdstid: 10 minutter

100 gram smør

6 spsk fløde

4 æggeblommer(to bægre æggeblommer a´2 stk. i hver)

300 gram revet kokosmel

300 gram flormelis

ca. 200 gram smeltet mælkechokolade

  • Smelt smørret i en gryde.
  • Hæld i en skål og tilsæt nu alle ingredienser (minus chokoladen) og bland det grundigt.
  • Sæt skålen på køl en 20 minutters tid. Så er det lettere at arbejde med den, når bountybarene formes.
  • Smelt chokoladen og hæld det over hver en bar, som du har formet. Læg på bageplade med bagepapir eller stor tallerken med mellemlægspapir.
  • læg igen på køl, så chokoladen stivner.
  • Opbevar dem efterfølgende her.

 

Hvis du lige er i stødet til endnu flere hjemmelavede slik opskrifter synes jeg du skal kigge på denne knickers  (snickers.) Den er også vildt god- og perfekt som en hjemmelavet lille desserthapser(hvis man er til den slags.Pssst! Det er jeg.)

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest