Lækker og nem hummus, som smager så godt i fyld i sandwiches eller som topping på salater. Kikærterne har en dejlig mættende effekt og påvirker ikke dit blodsukker mere end højest nødvendigt.
Hummus er nu altid godt og så er det sundt og hurtigt at lave og kan bruges til forret, madpakken og brunchbordet. Den kan opbevares i en tætsluttet beholder på køl i 4-5 dage.
Lækker og nem hummus :
Ingredienser:
1 dåse kikærter(eller 100 g tørrede kikærter som har ligget i vand natten over)
2 spsk. Tahin(sesamsmør)
1,5 dl. god olie ex. raps eller olivenolie
evt. lidt vand
Evt. lidt presset hvidløg
Spidskommen, salt og peber.
- Hele herligheden blendes. Hvis du synes den er for tør kan du evt. tilføre lidt ekstra olie eller alternativt kogt afkølet vand.
- Drys med chiliflager, hvis du ligesom jeg er pjattet med chili!
Tip:
Smager mægtig godt på knækbrødet med kerner(se opskrift på bloggen)
Inspiration til mere lækker mad, som lækkert tilbehør til for eksempel brunchbordet :syltede rødløg
0 kommentarer