Glutenfri bananpandekager

Opskrifter på kager

Jubiii efterårsferie kom an. Det  er da skønt, ikke? Alle andre(okay måske ikke alle, men når man selv skal være hjemme en helt efterårsferie med fire unger og et kæmpe hus byggeri, virker det bare som om, at alle andre end én selv skal ud og rejse og stensikkert kommer hjem med de vildeste solbrune kinder og kufferten fuld af vilde oplevelser og man selv render rundt med et blegt legeme og feriedeller!)

Vi er hjemme og får styr på matriklen og laver så nogle hyggelige aktiviteter udenfor huset, når vi da ikke lige er hjemme i køkkenet og lave mad. For ungerne bliver stensikkert sendt i køkkenet og lave mad til familien. Det er der tid og lyst til.

Skal der bages hjemme hos jer?  Hvilket barn(og voksen) elsker ikke pandekager? Glutenfri bananpandekager

Vi napper da lige en pandekage opskrift på glutenfri bananpandekager. De smager mægtig godt og  blev godkendt af alle fire børn(samt overnattende kammerat). De spiste dem med sirup, men prøver du at holde  igen med sukker, smager de også godt blot med friske bær eller hvad du synes.

Herhjemme er sirup altså en hitter og kan få selv den mest sunde mad til at smage “slet ikke så sund endda”(men det er den jo så heller ikke mere, når der kommes det flydende sukkerstads på!)

Det der er så godt ved de glutenfri bananpandekager er at de tager ingen tid at lave og at det er en god måde, at få brugt de halvmodne bananer, som bare ligger der på køkkenbordet og …ligger!

Sæt i gang:

glutenfri bananpandekager

Glutenfri bananpandekager

(Du får ca. 10 mindre pandekager ud af denne portion)

(Tilberedningstid: ca. 20 min alt i alt. De er rasende hurtige at lave!)

200 gram skrællede bananer(ca. 2 stk.)

2 æg

50 gram kokosmel

1 dl fuldkornsmajsmel

1 tsk. stødt kanel

2 spsk kokosolie/eller smør

2 spsk sukker eller Sukrin gold(eller undlad helt)

Sådan laver du lækre glutenfri bananpandekager:

  • Bananerne skrælles, hældes i en skål og moses.
  • Hæld alle de øvrige ingredienser i og rør rundt.
  • Varm nu en stor pande og hæld smør og/eller kokosolie på.
  • Sæt en lille klat af hver og steg dem en 3 minutters tid på hver side.

Så er der glutenfri banapandekager til familien!

Flere pandekager? Så er du landet det rigtige sted, for pandekager er en hitter herhjemme i det lille hjem. Vi ELSKER pandekager. Kunne denne her opskrift på amerikanske pandekager måske friste :https://benedictesmad.dk/amerikanske-pandekager-med-blaabaer/

Herhjemme bare sejler huset. Det vil sige, hele haven, både foran og bagtil er gravet op, og alt bliver anlagt på ny. Hele trappen ned til kælderen er gravet op, hvilket betyder at alle er nødsaget til at bruge hovedindgangen = mudder, sand, jord og meget andet indefor. Tror du det bliver til lidt skidt med fire unger, mand og en selv??

Det er så her det er dejligt at have lidt normale tilstande og det føles så ganske normalt, når der kokkereres i køkkenet. Så er alt som det plejer at være og så kan man lige for en stund lukke døren til mudderet og gå i køkkenet. I love it!

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest