LCHF kål og avocado

LCHF (Low carb high fat)

Lchf kål og avocado tallerken. Der er ikke et øje tørt, for server lige sådan en tallerken for mig og jeg får julelys i øjnene. Hvilken herlighed. Efter at have spist helt anderledes begyndte jeg i foråret 2016 at lægge mine kostvaner om. Alså ikke dramatisk om, for grøntsager og frugt har jeg altid været glad for. Men jeg har skåret ned på kulhydraterne og hvilken lettelse det har været for min krop. Helt seriøst, bare givet den ro. Min mave har fået mere ro på, mit blodsukker er nu mere stabilt(tænk jeg kan forlade mit hus for mere en 2 timer uden at have lommerne spækket med bananer, æbler, mandler og lignende i tilfælde af faldende blodsukker!)

lchf kål og avocado

Lchf kål og avocado

  • Spidskål(blomkål, broccoli, hvidkål mm går også an) skæres groft og anrettes sammen med
  • 1 avocado,
  • to skiver flødeost(skiveost/et par skefulde philadelphia dur´også)
  • en stor solmoden tomat.
  • Ovenpå drysser du ristede nødder eller ristede kerner(pinje, græskar, solsikke ell. lign.) og en god skvæt olie. Server.

Lyst til mere lchf inspireret mad? Måske denne her er noget lchf ret med kylling

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest