lchf lasagne, som er lavet med spidskål istedet for pastaplader. Den smager rigtig godt og jeg laver den gerne samtidig med at jeg laver en klassisk lasagne. Så kan de begge stå og hygge sig der i ovnen og så er der mad til alle i familien.
“Lasagne ” – uden pasta, men i stedet spidskål.
Denne “lasagne” indeholder ingen pastaplader, men smager ret autentisk, hvis jeg må være så fræk. Og så indeholder den få ingredienser og smager rigtig godt.
Lchf lasagne
Du skal bruge:
500 gram hakket oksekød
200 ml. mornaysauce
100 ml. purerede tomater/tomatpassata(ikke tomat puré)
Et halvt spidskål(hvis mindre kålhoved)
2 spsk revet mozarellaost(eller hvad slags ost du nu har og kan lide)
salt/peber
Sådan laver du lchf lasagne
- Kødet svitses i gryde i olivenolie/smør. Når det har taget farve kommer du tomaterne i. Lad det simre et minut eller to.
- Spidskålen har du i mellemtiden lagt i et fad og lagt lidt vand ved. Put fadet i en microbølgeovn til det er færdigt, eller damp det i en gryde, til det er mørt.
- Nu hælder du vandet fra kålen, lægger kødet på og til slut mornaysaucen.
- drys lidt revet mozarella ovenpå.
Bagetid:
40 minutter på 200 grader til det bobler i kanten.
Server med et drys chili på og en god salat til…
Mere lchf inspireret retter ? :https://benedictesmad.dk/lchf-ret-med-kylling/
0 kommentarer