Mango puré- skøn på grød, skyr og brød

Alt det andet

Mangopuré er så nemt, sundt og lækkert. Og så smager det bare helt vildt godt toppet på havregrøden, chiagrøden eller en portion skyr.

Det tager helt seriøst ikke mere end 3 minutter at røre sammen og resultatet er så godt!

For to uger siden kom vi hjem fra den skønneste tur til både New Zealand og Australien. To måneder afsted med familien. Behøver jeg sige, at det var det vildeste? Så meget tid og ro sammen.

Med alderen bliver man måske lidt mindre nem at imponere? Okay så. Naturen i New Zeland tog mig med storm. Wow hvor vildt det var. Den var jeg imponeret over.

Men en anden ting der kunne få mig helt op og ringe(spørg bare resten af familien!) er restaurantbesøg! Jeg elsker at komme et sted hen, hvor der bare er kræset for måltidet. Det behøver overhovedet ikke at være fancy, men kan blot være et sted, som overrasker en positivt. Og det var lige, den oplevelse jeg fik i Cairns, i en lille forstad der hedder Port Douglas. Her lå en lille cafe, med sunde fristende retter som smoothies, salater, kager og chiagrød med lækre toppings. Elisabeth og jeg forelskede hos helt i deres chiagrød med mangopuré og musli. Det var himmelsk!.

Derfor måtte jeg jeg prøve at lav noget tilsvarende herhjemme i DK. Det fungerede vildt godt og er hel sikkert noget vi kommer til at lave mange gange fra nu. Mango puré kan toppes på alt fra en chiagrød, havregrød, skyr eller komme på brødet som marmelade. Det er vildt godt!

Se her mit bud på en mango pure.

 

 

Mango puré

En mango puré opskrift, lige til at toppe på yoghurten eller chiagrøden.
Print opskrift Pin opskrift
Antal: 6 portioner(som topping til grød)

Ingredienser

 • 300 gram mangotern(fra frost - eller frisk)
 • 1 dl vand
 • 1/2 stk citron(saften heraf)
 • 2 tsk honning

Fremgangsmåde

 • blend mangotern med vand, citronsaft og honning. Klar.

mangepuré

mangepuré

mangepuré

 

Vild med mad og vild med mad inspiration?

På bla. Facebook, instagram, pinterest kan du, når der er nyt fra Benedictes mad. Du kan også skrive dig op til at modtage en mail, når der er nyt fra mig.

Tak fordi du læste med

Mange hilsner Benedicte 🖤

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

2 Kommentarer

 1. Chelina H. Riis.

  Hej
  Hvor længe kan den Mango puré ca. Holde sig? Og ved du, om den er god at fryse ned :-)?
  Har to modne mangoer, og overvejede også ellers at lave den mangokage du osse har linket til. Men ved du om den er god også med blendet Mango i stedet for stykker? Jeg er ikke så god til frugtstykker i kage, men som blendet syntes jeg det er super 😊.

  Svar
  • Benedicte Thrane

   Hejsa,
   Hvis glasset er helt rent, dvs. skoldet og rørt med rene hænder(så vigtigt) kan den godt holde sig i op til en måned på køl.
   Blendes mango i kagen? Tja, det ville jeg sagens prøve af hvis jeg var dig 😊
   Hilsen Benedicte

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?
Pin It on Pinterest