Mexicansk kylling og nachos med ost

Nem mad er den her omgang mexicansk kylling med nachos og ost, som 8-årige Christian stod for….

Mexicansk kylling og nachos med ost

Mig: “Christian, havd vil du lave på din maddag?”

Christian: “Nachos, bare nachos”

Mig: “Ej, den går da ikke. Vi kan da ikke bare spise nachos og ikke andet”.

Hvad gør man?  Hmm.., svaret er vist noget med et kompromis. Og det er det her. Det er klart de sprøde nachos, (som lægges i et fad og drysses med revet cheddar eller mozarella og sættes ind til det smelter) som er det primære ved middagsmaden. Server med  masser af granskegrønt- en herlig avocado dip(se den her: avocado dip.) og så mørt og lækkert kyllingebryst mexi-inspireret, det vil sige, at jeg tilberedte kyllingebrystet sådan her:

  • Steg de hele kyllingbryster i rigelig med en blanding af smør og olie eller blot en god olie. Undervejs drysser du stødt spidskommen og paprika på – begge krydderier på hver side. Til sidst salt/peber. Skær i skiver. Drys eventuelt frisk chili over til sidst.

Sådan, virkelig nem og hurtig aftensmad, som 8 årige sønnike, så fint stod og hyggede sig med sammen med sin mor.

mexicansk kylling og nachos med ost

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.