Muslibarer
De her muslibarer, synes jeg at du, kære læser skal have opskriften på. Men du får lige lige en advarsel for den er absolut vanedannende! Og det gode ved den er at den kan varieres i det uendelige, du skal blot bruge samme mængde af ingredienser og så ellers bare blande. Ej men jeg siger dig, det er seriøst gode sager.
Det er så heller ikke den mindst sukkerfattige version, men så igen… det går vel nok. En gang imellem.
Ungerne elsker at få dem med i madpakken. Så laver jeg dem til små hapsere – pakker ind i mellemlægspapir, lægger dem i en skål i køleskabet og så er de lige klar til at smide i madpakken eller tage med i sportstasken. Den her version er lavet at en pose tropic snack, som indeholder mandler, dadler, abrikoser, svesker, hasselnødder. Du kan variere og bruge lige de yndlings frugter/nødder du lige har på lager.
De er vanvittig go´e. Give it a try!
Muslibarer med penutbutter
Muslibarer
(Med peanutbutter, chokolade, nødder og tørret frugt)
(arbejdstid: 1o minutter + 1 time på køl/ ca. 15 stykker)
130 gram havregryn
250 gram tropic snack(eller 250 gram bladende nødder og tørrede frugter)(Jeg fandt posen i http://netto.dk
9 spsk. peanutbutter(smooth eller crunchy)
270 gram smeltet mælke chokolade
- Rør havregryn, tørrede frugter(i mindre stykker), nødder og peanutbutter sammen.
- Smelt chokolade(jeg smelter for det meste i microbølgeovnen)
- Fordel den smeltede chokolade i skålen sammen med frugten, nødderne og havregrynene.
- Fordel hele massen på et bagepapir.
- Tryk det hele fladt, for eksempel ved at lægge bagepapir ovenpå og trykke det fladt.
- Sæt på køl.
- Efter en times tid kan du skære muslibarene ud i passende stykker.
Mere lækkersulten? Hvis du, ligesom jeg og alle andre her i huset har en svaghed for alt hvad der indeholder peanuts/peanutbutter skal du checke den her ultra nemme snack med peanuts, chokolade og marshmallows.
0 kommentarer