Müslibarer med speltpops er en hitter i madpakken eller bare som snack som de er. Og man/mor(!) må gerne smage med. For det har jeg selv lige gjort. For det er 10 dage siden at jeg lavede dem og jeg gemte en og lagde til side for at se om de kunne holde sig… og søreme ja, det ku´de. Og svært det var det, at holde snitterne fra den ene lille müslibar der lå der og gloede på mig! Men man må lide for sin blog og det gjorde jeg.
Pakket ind i mellemlægspapir eller lignende i en beholder på køkkenbordet kan de så åbenbart snildt holde sig- sikkert også længere tid, hvis du som jeg laver en god stor portion.
Se hvordan du laver müslibarer med speltpops her:
Müslibarer med speltpops
200 gram finvalsede havregryn
50 gram hakkede mandler
50 gram speltpops(jeg brugte dem fra urtekram) http://urtekram.dk
2 tsk. vanillesukker
50 gram abrikoser
5 spsk. honning
5 spsk. peanutbutter(med top).
- I en skål hælder du havregryn, vanillesukker.
- Hak mandler(evt. i en minihakker)
- Hak abrikoser(evt. i en minihakker til de er godt hakkede)
- Varm honning til det er godt flydende(evt. kort tid i mikroovn).
- Nu fordeler du honning og peanutbutter med de øvrige ingredienser til det er helt blandet.
- Fordel i en form med bagepapir. Tryk godt og grundigt på müslien. Lad den stå og sætte sig en times tid på køkkenbordet.
- Jeg smelter lidt chokolade og hælder over, når jeg har skåret müslistykkerne i passende størrelse.
Tip
Hvis du ikke lige har de her speltpops på lager kan du bruge almindelige guldkorn eller let knuste cornflakes.Det fungerer også…
Pak hver müslibar ind i et mellemlægspapir, så er de nemme lige at smide i madpakken, sportstasken eller til den lille “sukkerkoldhed” der lige kan snige sig ind på én en gang imellem!
Der bliver eksperimenteret en del med müslibarer herhjemme.Se der her med tranebær. https://benedictesmad.dk/sund-muslibar/
0 kommentarer