Nem spidskålssalat.
Åh, spidskål mig her, spidskål mig der, spidskål mig alle vegne. Spidskål er en af de kålsorter jeg faktisk synes holder smagen året rundt. Og så smager den så afsindig godt uanset hvordan man laver den (og så er det jo en sund lille sag, det kære kålhoved med et minimum af kulhydrater i). Win- win!
Blot Jeg er vild med spidskål, som i VILD med! Den sprøde kål smager så dejligt og det uanset om den spises fintsnittet i salater eller svitses i olie/smør på en pande, som ren tilbehør til kødet eller som fyld i en wok. Det er godt uanset, hvad man gør.
Der her salat består blot af følgende:
Nem spidskålssalat
- Hvid spidskål
- Avocado
- kalamata oliven
- syltede rødløg https://benedictesmad.dk/syltede-roedloeg/
Dressing af
- 1 dl god olie
- knap 1 dl hvidvinseddike,
- blandet med 2 tsk dijon sennep, 2 tsk. honning. Ryst.
- Krydr med salt og peber.
Julie Bruun giver også sit bud på en lækker og nem spidskålsalat. Du kan finde den her:
0 kommentarer