Ovnstegt gratineret kylling

Hverdagsmad til store og små

Gratineret kylling er en af de retter vi vender tilbage til herhjemme igen. Den er nem, børnevenlig og så kan den serveres med forskellige slags tilbehør. Alt fra ris, pasta, kartofler og så videre. Se nemme opskrift på gratineret kylling her.

 

gratineret kylling

Her ser du 4 trin. Så nemt er retten at lave.

ovnbagt gratineret kylling

Print opskrift Pin opskrift
1 time

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst
  • 100 gram revet ost(ex. cheddar, mozzarella og lign)
  • 2 dl madlavningsfløde(fra 8% og op)
  • 4 tsk. tørret eller ca. 4 kviste frisk timan
  • 2 tsk. flagesalt

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn/180 grader varmeluft. 
    Skær riller i hvert kyllingebryst. Kom timian og ost ned i rillerne. Drys med salt og kom madlavningsfløde ved. 
  • Sæt i midten af ovnen i ca. 30 min til kyllingen er gennemstegt. 

Er kylling også en hitter hos dig?Det er det ihvertfald herhjemme.

Har du prøvet at tilberede kyllingen i en stegepose? Det er super nemt, og giver masser af smag og saftighed i kødet, da kyllingen ligger og steger i sin egen saft.

Jeg linker da lige her, hvis du vil se mit eksempel på kylling i stegepose: https://benedictesmad.dk/kylling-i-stegepose/

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest