Gratineret kylling er en af de retter vi vender tilbage til herhjemme igen. Den er nem, børnevenlig og så kan den serveres med forskellige slags tilbehør. Alt fra ris, pasta, kartofler og så videre. Se nemme opskrift på gratineret kylling her.

Her ser du 4 trin. Så nemt er retten at lave.
Ingredienser
- 4 stk. kyllingebryst
- 100 gram revet ost(ex. cheddar, mozzarella og lign)
- 2 dl madlavningsfløde(fra 8% og op)
- 4 tsk. tørret eller ca. 4 kviste frisk timan
- 2 tsk. flagesalt
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn/180 grader varmeluft. Skær riller i hvert kyllingebryst. Kom timian og ost ned i rillerne. Drys med salt og kom madlavningsfløde ved.
- Sæt i midten af ovnen i ca. 30 min til kyllingen er gennemstegt.
Er kylling også en hitter hos dig?Det er det ihvertfald herhjemme.
Har du prøvet at tilberede kyllingen i en stegepose? Det er super nemt, og giver masser af smag og saftighed i kødet, da kyllingen ligger og steger i sin egen saft.
Jeg linker da lige her, hvis du vil se mit eksempel på kylling i stegepose: https://benedictesmad.dk/kylling-i-stegepose/
0 kommentarer