Ovnstegt kylling med spidskål er bare godt og nemt.
Det tager vitterlig ikke længere tid at lave end det tager at bestille en pizza og vente til den er klar.
I et fad smider du først spidskål, så kyllingebryst og peberfrugt. Top til sidst med fløde og smørklatter.
Jeg synes det er virkelig god, mættende, smagfuld fad. Og det bedste af det hele er at det ikke påvirker blodsukkeret i samme grad, som så meget andet mad – særligt fastfood.
Med risiko for at lyde hellig i forhold til junk food(det ønsker jeg ikke), men jeg har det bare så meget bedre efter sådan et måltid her end efter at have spist en hel pizza! Her bliver jeg mæt, men ikke døsig, som jeg typisk ville gøre efter en måltid med flere mængder kulhydrater. Bedøm selv…
Ovnstegt kylling
(til 1 person)
I alt 50 minutter: 15 minutter til tilberedning og 35 min i ovnen)
Ingredienser:
1/2 spidskål(groftsnittet)
1 stk. kyllingebryst
1 peberfrugt(i stave)
1 dl fløde
2 smørklatter
- I et smurt ildfast fad lægger du et grovsnittet spidskålshoved
- ovenpå et kyllingbryst og en peberfrugt skåret i både.
- Kom 1 dl fløde ved og et par smørklatter. Krudt med sat og peber.
- Ind i ovnen på 200 grader i 35-40 minutter.
- Nemt og godt.
Tip:
Hvis det er til hele familien kan du sende et par halverede bagekartofler med ind i ovnen. Server gnavegrønt til.
Brug for inspiration til mere nem hverdagsmadhttps://benedictesmad.dk/gratineret-poelser-og-broccoli/
0 kommentarer