Peanutbutter bar med blot tre ingredienser! Rør sammen, sæt på køl, dæk med chokolade og servér. Sådan går det til, at en relativ stor portion peanutbutter bars fordufter herhjemme. Bare sådan lige så stille og roligt.

Og sådan må det være med fire børn(heraf tre teenagere iblandt). For de kan lide dem og de smager også skønt og moren synes, at det er et ganske godt alternativt til diverse købe-preotein-bars der findes derude. Så ingen klage herfra. Og vil du lave din peanutbutter(Peanutbutter) selv, kan du selvfølgelig gøre det, men købe en færdiglavet kan du også. Alt er fint.

Vanvittig nemt er det i hvert fald at lave de her bars med peanutbutter og kokosfibermel. Og har du ikke fire storspisende børn til at hjælpe dig med at komme dem til livs, opbevarer du blot de skønne peanutbuttersbars på køl eller fryser. Her kan de holde sig i op til en måned i et tæt beholder.

Vidste du i øvrigt at kokosfibermel egenlig blot er helt fintmalet kokosmel og at det er rig på både fibre og proteiner. Jeg køber den enten i et større velassorteret supermarked, eller i min lokale helsekostbutik.

Peanutbutter bar

Peanutbutter bar

Peanutbutter bar

Opskrift på peanutbutter bars med blo tre ingredienser
Print opskrift Pin opskrift
2 timer 15 minutter
Antal: 20 bars

Ingredienser

  • 230 gram peanutbutter(smoothie)
  • 100 gram smeltet honning
  • 100 gram kokosfibermel
  • 100 gram smeltet chokolade
  • evt. lidt kokosolie

Fremgangsmåde

  • Smelt honning og rør med kokosfibermel og peanutbutter. Kom i et fad på ca. 30x 20 cm beklædt med bagepapir.
  • Når massen er afkølet dækkes den med smeltet chokolade og sættes igen på køl. Skær i passende stykker, jeg får ca.18 mindre bars ud af opskriften, og afkøl/opbevar på køl.
  • Smelt chokolade over vandbad og vend eventuelt med kokosolie. Smør på den afkølede masse inden den skæres i bidder og sættes på køl.

Peanutbutter bar I madpakken

Hjemmelavet Peanutbutter bar med kokosfibermel og honning er helt ideelt at sende med i madpakken. Enten børnenes eller ens egen. Mine børn spiser dem gerne som en sød lille snack og det får de lov til. Jeg ved, hvadjeg kommer i dem og det er ganske simpelt. Lav et chokoladeovertræk af mørk eller lys chokolade. Nogle børn foretrækker den lyse, men personligt synes jeg, at  den mørke og let bitre chokolade går godt sammen med den søde peanutbutter og  kokosfibermel.

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest