De her peanutbutter kugler  er en dejligt alternativ til sukkerholdige snack. De er ikke fedtfri, da de indeholder peanutbutter. Men de efterlader et stabilt blodsukker og du kan selv bestemme om du tilsætter chokolade eller ej.

Peanutbutter kugler uden dadler

Ikke alle er lige begejstret for dadler. Jeg elsker dem, men jeg kan også lide at variere i de forskellige snacks vi laver herhjemme. Derfor er de  her uden. Derfor indeholder de sunde snickerskugler med peanutnutbutter ikke meget tilsat sukker, hvilket dadler jo er rige på. Det er blot honning og en smule vanille der giver lidt sødme. Du kan bruge både vanillesukker eller ren rå vanillepulver.

De tager ikke mere end 10 minutter at røre sammen og er derfor en meget hurtig hjemmelavet snack. Sådan nogle der lige kan røres sammen når trangen er der. Peanuts er rige på proteiner med et indhold på cirk 25 gram proteiner pr. 100 gram. De er derfor også velegnet som en snack før eller efter træning.

Du kan bruge din egen yndligs peanutbutter eller du kan lave den selv. Det er noget af det nemmeste. Se for eksempel min super nemme  hjemmelavet peanutbutter opskrift lige her :Peanutbutter

Peanutbutter kugler

Peanutbutter kugler

Peanutbutter kugler

En nem og lækker opskrift på hjemmelavede snickerskugler med peanutbutter og chokolade(kan undlades). Nyd som en hurtig snack uden for mange ingredienser.
Print opskrift Pin opskrift
10 minutter
Antal: 10 kugler

Ingredienser

 • 2 spiseskefulde mel
 • 3 spiseskefulde honning
 • 1,2 dl. peanutbutter(jeg bruger smooth, men en crunchy kan også bruges i mangel af andet)
 • 1 knivspids salt
 • 1 tsk. vanillesukker
 • 2 spsk. chokoladeknapper(mørke eller alm)(kan undlades)

Fremgangsmåde

 • Rør peanutbutter med de øvrige ingredienser og saml til en masse.
 • Form mindre kugler og kom på en tallerken. Opbevar i fryseren eller i køleskabet og tag dem op løbende som de spises.

Noter

Tip.

Peanutbutter kugler

De her peanutbutter kugler opbevares på køl. Enten fryser eller køleskab. Sådan synes jeg at de smager bedst. Men de kan sagtens nydes i stuetemperatur også.

Snickerskugler uden dadler

Du kan tilsætte chokolade for en sund snickers bar. Eller det smager ihverfald der hen af. Er du til peanutbutter kugler uden tilsat sukker undlader du. De smager stadig rigtig dejligt.

Peanutbutter kugler

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

2 Kommentarer

 1. Rikke Emilie Lundkvist

  5 stars
  Tak for opskriften på en sund snack.
  De er virkelig lækre. Da jeg pt undgår hvedemel, erstattede jeg dette med havregryn. Jeg brugte dadel sirup, da jeg ikke havde honning. Jeg valgte crunchy peanutbutter, og sammen med havregryn gav det den rette tekstur for mig. Glæder mig til at prøve dem med chokolade 😀

  Svar
  • Benedicte Thrane

   hej og tusind tak for din besked😊 Rigtig godt tip med havregryn i stedet for, samt dadelsirup. Så er tippet givet videre til andre.
   God weekend fra Benedicte 😁

   Svar
5 from 1 vote

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?
Pin It on Pinterest