Det er nemt, sådan en gang peberfrugter med spejlæg.
Det er lidt inspiration til en anderledes måde at tilberede maden på, som jeg synes smager godt og ser dekorativt ud. Bruger du grønne peberfrugter er det samtidig en god måde at få mest muligt smag ud af de let bitre grønne peberfrugter. Varmes de op, som de gør i denne opskrift får de så meget smag og sødme og smager så meget bedre end når de nydes rå, synes jeg.
Velbekomme!
Peberfrugter med spejlæg
(til 1 person)
1 stk. peberfrugt
2 stk. æg
Diverse tilbehør som parmesan, skiver af kyllingebryst, parmaskinke.
- Skær en peberfrugt i skiver. Fjern kernehus.
- Steg i olie på mellemvarme på en pande i 5 min. Vend peberfrugten.
- Kom et æg (eller rør et æg eller to med 1 spsk fløde)og fyld derned i hullet.
- Du kan fylde peberfrugterne med æg med cherrytomater, kyllingebryst, parmesan, parmaskinkeskåret i tern eller lige præcis hvad du synes.
- Steges på mellemvarme en 10 minutters tid, men æggemassen stivner.
- Server måske med lidt parmesan og frisk persille.
Det er bare nemt og godt og så erdet en lidt anderledes måde at spise sine grøntsager på.
Mere lchf inspiration?
0 kommentarer