Pigemuffins med jordbær frosting

Fødselsdage, Opskrifter på kager

Pigemuffins. Jeps, det er lige hvad det er. Noget så lyserøde med den lyserøde frosting med lyserøde hjerter på. En super nem og hurtig måde at lave muffins for eksempel til pigefødselsdagen.

Christian (nummer tre barn i flokken herhjemme) er 9 år. Da han kom hjem fra skole udbrød han ” Wow, de ser go´e ud. Må jeg smage? Det er lige hvad jeg trænger til”. Jo, det må være et hårdt liv det skoleliv i 3. klasse! Og så erfarer jeg, at  selvom man er en sej “scooterfyr”på 9 år kan man godt lide lyserøde kager….!

Se den nemme opskrift her:

pigemuffins

12 pigemuffins🌸💝

(Arbejdstid=ca. 10 min. Bagning=20 min.) Ialt 30 minutter.

100 gram sukker

2 æg

2 spsk. vanillesukker

100 gram smeltet smør

2 dl mælk

2,5 tsk. bagepulver

200 gram mel

Bages i 20 minutter på 180 grader.

  • Pisk æggene med sukker til en luftig masse. Nu tilsætter du smørret.
  • Nu hælder du mel, bagepulver og vanille i, mens du skiftevis hælder mælk i.
  • Hæld i muffinsforme og bag på 180 i ca. 20 minutter(De er færdige, når de er let faste når du trykker på midten)
  • Når de er afkølet lægger du glasur på. Du kan lave en klassisk glasur af flormelis og vand eller du kan prøve den her:

Frosting til pigemuffins:

Er jordbærmousse fra Dr. oetker. Det smager faktisk godt til de her pigemuffins og giver en fin let smag af jordbær til vanillen i kagen.Jeg tog en halv pose og rørte op med 1 dl. mælk. Så blev moussen tilpas fast i det. (http://www.droetker.dk) 

Hvis der er flere liv end det her vi lever lige nu ved jeg godt hvad jeg går efter.

Jeg vil være sådan en “kreamor”, som kan alt det der krea-agtige noget. Sy, strikke, hækle, lige male en lækkert maleri til stuen ala “det gør jeg lige og så bliver det så fedt, at alle spørger hvem der har lavet det helt vildt flotte billede”- agtig en! OG så vil jeg være sådan en der bare kan kreere de vildeste flotteste kager, bare sådan. Men én ting ved jeg, det bliver ikke i det her liv. Måske mit næste?🙈

pigemuffins

Mere kagesulten?https://benedictesmad.dk/verdens-bedste-brownies/

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest