Remoulade dip, som smager skønt i stedet for f.eks. remoulade til fiskefileter, friskefrikadeller eller bare som dip til grøntsagsstave.
Remoulade dip
Jeg er altid på jagt efter opskrifter på dip og dressinger. Det tilbehør der lige gør det der ekstra ved en ret – gerne noget der er hurtigt at røre sammen af få, men gode ingredienser.
Den her dip, rører jeg gerne sammen, når der er fiskefrikadeller på menuen. Og det er der i øvrigt ofte! Det er nemlig en af de fiskeretter, som børnene gerne spiser herhjemme. Så kommer der gnavegrønt, rugbrød, ovnbagte små kartofler og den her remouladedip på bordet. Det er nemt og sundt.
Det er i øvrigt gerne den her opskrift på Fiskefrikadeller, jeg gerne bruger.
Sådan laver du en frisk og lækker remoulade dip til friskefrikadeller og meget andet.
Opskrift remoulade dip
Remoulade dip
Ingredienser
- 1 dl mayonnaise
- 2 tsk. eddike(ex. hvidvinseddike)
- 1 tsk. sennep(stærk eller mild)
- 1 spsk. kapers
- 1 stængel bladselleri(finthakket)
- 1 spsk. løg(finthakket)
- 1 spsk. citronsaft
- 1 stk. gulerod(alm. af størrelse)(finthakket)
- 2 tsk. karry
- friskkværnet peber og salt
Fremgangsmåde
- Rør mayonnaise med de finthakkede grøntsager og kapers. Tilsæt eddike, citronsaft, karry og smag til med salt og peber.
0 kommentarer