Remoulade dip – til fiskefrikadeller

Alt det andet, Hverdagsmad til store og små

Remoulade dip, som smager skønt i stedet for f.eks. remoulade til fiskefileter, friskefrikadeller eller bare som dip til grøntsagsstave.

Remoulade dip

Jeg er altid på jagt efter opskrifter på dip og dressinger. Det tilbehør der lige gør det der ekstra ved en ret – gerne noget der er hurtigt at røre sammen af få, men gode ingredienser.

Den her dip, rører jeg gerne sammen, når der er fiskefrikadeller på menuen. Og det er der i øvrigt ofte! Det er nemlig en af de fiskeretter, som børnene gerne spiser herhjemme. Så kommer der gnavegrønt, rugbrød, ovnbagte små kartofler og den her remouladedip på bordet. Det er nemt og sundt.

Det er i øvrigt gerne den her opskrift på Fiskefrikadeller,  jeg gerne bruger.

Sådan laver du en frisk og lækker remoulade dip til friskefrikadeller og meget andet.

Opskrift remoulade dip

Remoulade dip

 

Remoulade dip

Hjemmelavet remoulade dip - klar på 5 minutter.
Print opskrift Pin opskrift
10 min
Antal: 2

Ingredienser

  • 1 dl mayonnaise
  • 2 tsk. eddike(ex. hvidvinseddike)
  • 1 tsk. sennep(stærk eller mild)
  • 1 spsk. kapers
  • 1 stængel bladselleri(finthakket)
  • 1 spsk. løg(finthakket)
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 stk. gulerod(alm. af størrelse)(finthakket)
  • 2 tsk. karry
  • friskkværnet peber og salt

Fremgangsmåde

  • Rør mayonnaise med de finthakkede grøntsager og kapers. Tilsæt eddike, citronsaft, karry og smag til med salt og peber.

Remoulade dip

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest