råkost med rødbeder og chiafrø

Rødbederåkost med chiafrø. Det er en nem salat og det er sundt. Og ja, så smager det godt.

Rødbeder købes ofte i (lidt for)store poser med min. 1 -2 kg. rødbeder og det er lidt mange at nå at spise inden de bliver kedelige, synes jeg.

Så jeg laver gerne en råkost som denne her og bruger de øvrige rødbeder i boller eller kager. For det er altså godt, skulle jeg hilse og sige. Rødbedekage… Mums.

Anyway, denne her rødbederåkost er med få ingredienser, men smager godt.

Opskrift kommer her:

 

Råkost med rødbeder og chiafrø

 

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 2 personer

Ingredienser

  • 500 gram rødbeder(revet)
  • 1 appelsin(i tynde både)
  • 2 spsk. chiafrø
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. peber

Sådan gør du

  1. Skræl og riv rødbeder. 

  2. Skær skrællen af appelsinen og skær den i tynde både. Undlad at bruge den hvide hinde, da den er bitter. Det saft der måtte komme ud af appelsine kommer over rødbederne.

  3. Drys med salt og peber og til sidst chiafrø. 

rødbederåkost med chiafrø

Flere lækre salater? Salater behøver ikke indeholde en masse ingredienser. Vi går efter “lidt er godt “, ikke? Måske denne her: Knasende sprød salat med kål og sunde sager

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.