Røget makrel- pålæg.

Gæstemad

Det her er hurtig mad og smager dejligt, f.eks. som forret på ristet brød. Det smager ihvertfald rigtig delikat.

Du skal bruge:

175 Røget makrelfilet.

150 gram philadelphia flødeost/natural.

Dild eller persille.

Salt/peber.

Sådan gør du nu:

Pil skindet af makrellen og rør nu fisken sammen med flødeost, salt og peber. Rør evt. dild/persille i eller server blot ovenpå(kommer an på sarte smagsløg!).

Server…. og velbekomme….☺️

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest