Rucolasalat med hindbær

Salater

Rucolasalat med hindbær:

Rucolasalat med hindbær, æbler, agurk, og flødeost. Rucola kan efter min mening godt være noget af en bitter omgang. Salaten er ikke super spændende alene, men serverer du den med et sødt og cremet drys på toppen smager den aldeles godt. Med et generøs stænk god olivenolie, bliver det en super dejlig salat. Hindbærrene på denne tid er helt og aldeles fra udlandet og er jo ikke ligesom danske sommerfriske hindbær, men jeg synes nu de smager rigtig godt alligevel.

Denne tallerkenfuld rækker til 1 person.

Ingredienser:

2 håndfulde rucola

6 tsk. neutral flødeost eksempelvis buko eller philadelphia

Et halvt æble skåret i mindre stykker

1/3 del af en agurk skåret i mindre bidder

En lille bakke friske hindbær

 

 

Rucolasalat med hindbær

Rucolasalat_med_hindbaer

Vil du have inspiration til flere salater kan jeg for eksempel anbefale denne her: https://benedictesmad.dk/frillicesalat-med-mango-jordbaer/

Tip:

Jeg tænker, at denne her rucolasalat kan udgøre et helt anstændig og mættende frokostmåltid, hvis du tilfører en god håndfuld ristede solsikkekerner, mandler, hasselnødder, pinjekerner eller lignende for lidt ekstra “bid”.

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest