Rucolasalat med hindbær:
Rucolasalat med hindbær, æbler, agurk, og flødeost. Rucola kan efter min mening godt være noget af en bitter omgang. Salaten er ikke super spændende alene, men serverer du den med et sødt og cremet drys på toppen smager den aldeles godt. Med et generøs stænk god olivenolie, bliver det en super dejlig salat. Hindbærrene på denne tid er helt og aldeles fra udlandet og er jo ikke ligesom danske sommerfriske hindbær, men jeg synes nu de smager rigtig godt alligevel.
Denne tallerkenfuld rækker til 1 person.
Ingredienser:
2 håndfulde rucola
6 tsk. neutral flødeost eksempelvis buko eller philadelphia
Et halvt æble skåret i mindre stykker
1/3 del af en agurk skåret i mindre bidder
En lille bakke friske hindbær
Rucolasalat_med_hindbaer
Vil du have inspiration til flere salater kan jeg for eksempel anbefale denne her: https://benedictesmad.dk/frillicesalat-med-mango-jordbaer/
Tip:
Jeg tænker, at denne her rucolasalat kan udgøre et helt anstændig og mættende frokostmåltid, hvis du tilfører en god håndfuld ristede solsikkekerner, mandler, hasselnødder, pinjekerner eller lignende for lidt ekstra “bid”.
0 kommentarer