Salat med grønne bønner

Salater

Salat med grønne bønner

Salat  med grønne bønner. Dampede og IKKE overkogte grønne er bare en skøn spise. Serveret med dampet spidskål, brune linser, soltørret tomater, hytteost og ristede nøddeflager er det en lækker salat, som er godt fyldig – den kan  snildt nok udgøre en mættende frokost.

Ingredienser

Et halv mindre spidskålshoved

2 dl brune linser

En god håndfuld grønne bønner

3 spsk. hakkede soltørret tomater

Hasselnødder(jeg brugte færdigkøbte hasselnøddeflager, som jeg ristede på en pande i lidt olie- alternativt rist hele hasselnødder i olie på en pande og hak dem, når de har taget farve)

Fremgangsmåde:

Linserne koges efter opskriften. Spidskålen skæres i grove ringe og svitses i olie til de bliver klare. Det tager blot en 5 minutter på svag varme. Bønnerne nippes og dampes i max to minutter i en gryde med lidt vand og en smule olie. Hæld vandet fra.Anret nu de spidskål, bønner linser på en tallerken- de kan være lune eller afkølet, men bønnerne er nu bedst smålune. Læg hytteost og soltørret tomater ved og top med nøddeflagerne.

 

 

Skøn og fyldig salat med grønne bønner, hytteost, dampet spidskål med mere

salat med grønne bønner

 

Tip

Er du til flere og gode mættende salater kan denne anbefales grønkålssalat

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest