Farverig mango-avocadosalat

Den her salat med mango og avocado er så velsmagende og farverig. Den passer godt som tilbehør til alt slags mad fra kød, fjerkræ eller et stykke laks.

Herhjemme spiser børnene også med, når den her kommer på bordet, og det er noget der glæder morens hjerte! Fedt når børnene begynder at spise med, når der kommer salater på bordet, ikke?

Den er nem, lækker og sund og opskriften kommer lige her

Salat med mango og avocado

salat med mango og avocado

mango-avocadosalat

Tilb. tid 15 minutter
Antal 4 personer(som tilbehør)

Ingredienser

  • 2 stk. avocadoer(i tern)
  • 1 stk. mango(i tern)
  • ca. 4 spsk. granataeblekerner
  • 2 stk. springløg(i tynde skiver)
  • lidt persille til drys
  • 2 spsk. god smagsneutral olie
  • 1/2 tsk. salt
  • lidt friskkværnet peber
  • saften af 1/4 citron

Sådan gør du

  1. Halver avocado og mango. Fjern stenen og skær kødet i tern.

  2. Kom i en skål og drys med granatæblekerner og springløg skåret i tynde skiver. 

  3. Drys med finthakket persille og top med olie, salt, peber og lidt citronsaft. 

Mere salatsulten? :

Granatæblekerner er altid godt, men har du prøvet det sammen med quinoa?

Det er også godt og jeg linker her:

quinoasalat med granatæbler

Kærlige hilsner,

 

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.