Den her opskrift på snobrød med cheddar er god, som i rigtig god. Osten giver saftighed til brødet og en god smag, så hvis hvis du ligesom os, er lidt pjattet med cheddar ost er det da et forsøg værd, ikke?
Så er det altså forår. Temperaturen har oversteget de 10 plusgrader og solen varmer. Altså rigtig varmer👏🏻 Det er jo skønt og det er lige skønt hvert år, ikke?
Vi har taget haven i brug for endnu en sæson og det har vi gjort ved at lave bål mad- masser af det.
Vi har lavet pandekager, poppet popcorn, lavet snobrød- og ja selvfølgelig marshmallows. Det hører sig til, ikke?
Nå, men nu til opskriften på snobrød med cheddar.
Sæt i gang!
Snobrød med cheddar:
Du får dej til ca. 8-10 snobrød(afhængig af størrelse)
25 gram gær
3 dl. lunken vand
1 tsk. salt
ca.450 gram hvedemel
100 gram revet cheddar(fra pose eller friskrevet)
Fremgangsmåde:
- Opløs gøren i vandet og tilsæt herefter ingredienserne. Vær varsom med melet og kom det i lidt af gangen, så du kan stoppe, hvis dejen skulle blive for “mel-mættet” -for tør.
- Lad dejen hæve lidt, ca. 15-20 minutter… Sæt på pind og vær tålmodig.
Er du til mere hjemmelavet bagværk? Så prøv med det her skønne italienske brød, som får masser af bid og smag fra tips 00 mel. Opskrift lige her: Lækkert Italiensk brød med tipo 00 mel
0 kommentarer