Spidskål og skinke omelet

LCHF (Low carb high fat)

Spidskål og skinke omelet

spidskål og skinke omelet spidskål og skinke omelet

Hurtig LCHF mad, som altså også kan nydes af alle andre!😉

Spidskål og skinke omelet :

Et halvt spidskål

200 g skinke i skiver

3 æg

Lidt fløde eller mælk

  • Du svitser den hakkede spidskål på middelvarme i olie til kålen bliver gennemsigtig, men ikke mørkebrun.
  • læg skinken ved.
  • I en skål rører du æggene sammen med fløden/mælken.
  • Når kålen er klar hælder du æggemassen over.
  • Når det har simret et par minutter folder du  den ene halvdel af æggemassen over på den anden med en paletkniv.

 

Mere lchf inspiration : skinkewrap

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest