Sukkerfri squashkage. Jeps, den er god nok. Den her squashkage indeholder intet raffineret sukker. Det eneste der er brugt til at søde den er en anelse fibersirup.
Kagen er ikke meget sød, så hvis du er til sødere kager skal skal du nok i stedet prøve denne her kage. (Den er med butternutsquash, men du kan lige så godt skifte den ud med squash).https://benedictesmad.dk/opskrift-paa-en-saftig-kage-med-butternutsquash/.
Sukkerfri squashkage
Ingredienser
- 50 gram blødt smør
- 5 spsk. klar fiber sirup
- 3 æg
- 300 gram revet squash
- 3,5 dl hvedemel
- 3 tsk. bagepulver
- 2 tsk. stødt kanel
glasur
- 4,5 spsk flødeost
- 2 spsk blødt smør
- 3 spsk sukrinmelis
Fremgangsmåde
- pisk smør og fibersirup sammen.Pisk æggene i. Nu tilsætter du de revet squash, hvedemel, bagepulver og kanel.Hæld i en springform eller mindre form og bag på 200 grader i 45 minutter. Når kagen er bagt og afkølet hælder du glasuren over...Bon appetit :o)
Sukkerfri squashkage
Sådan en kage her er lige noget for mig der prøver at begrænse sukkermængden. Det gør jeg fordi jeg har erfaret, at det der blodsukker kan drille mig lidt. Så jeg har faktisk vænnet mine smagsløg til at mine kager ikke behøver være så søde i smagen. Derfor er mange af mine kageopskrifter her på siden også med lidt mindre sukker end gennemsnits-kageopskrifter.
Den her er så helt uden almindelig raffineret sukker, men lavet af fibersirup og sukring melis. Du kan sagtens skifte de to ingredienser ud med almindelig sukker og flormelis, hvis det er.
Fibersirup og sukrinmelis køber jeg enten i min lokale helsekostbutik eller på nettet.
Børnene i huset kan godt spise den her kage, men de foretrækker en der er noget sødere i smagen end den her er. Det er jo en smagssag…..
God dag derude ….
🌷 Benedicte
0 kommentarer