Det er lynhurtigt at lave sådan en thaisuppe med rejer her. Og så skal man blot bruge få ingredienser. Hvis du blot tilsætter en smule currypaste til selve kokosmælken og stiller resten ved siden af kan hver person selv tilføje den mængde han/hun ønsker. I en børnefamilie med sarte smagsløg er det ihvertfald en god idé.
Til thaisuppe med rejer serverede jeg edamame bønner og de her indbagte jordnødder, som jeg købte som “asian snack” i http://tiger.dk
thaisuppe med rejer
(tilberedning fra start til slut er 25 minutter. Portion svarer til 4 personer)
4 gulerødder
1 squash
150 gram rejer(fra frost eller bæger)
2 dåser kokosmælk
5 dl vand
4 tsk rød curry paste/tilføj mere efter behov
- Start med at gøre grøntsagerne klar. Skræl gulerødderne og skær i skiver på skrå. Halver squashen og fjern kernerne. Skær i skiver på ca. 1/2 cm.
- I en gryder svitser du nu grøntsagerne på mellemvarme i ca 8 minutter.
- Tilsæt nu kokosmælk og vandet. Kog op.
- Hæld rejer ved.
- Tilsæt currypaste. Rør rundt og server i skåle.
- Top eventuelt med koriander, thai basilikum eller eventuelt helt almindelig basilikum. (sidstnævnte var hvad jeg havde på lager og det fungerede fint).
Mere thai-inspireret-mad?Denne her salat er så pærelet og med ingredienser. Og så får den lige lidt ekstra smag, hvis du er generøs med koriander på toppen.
Fantastisk thaisuppe. Mega let at tilberede, og alle elsker den.
Tak for inspiration til vores hverdagsmad!
Tak Charlotte. Dejligt I kunne li´ den. Ja, herhjemme er det også en hitter :o) Hilsen Benedicte