Asparges med burrata og soltørrede tomater. En super nem og enkel ret med grønne asparges og den populære burrataost, som bare smager skønt på de sprøde asparges.
Asparges med burrata
Aparges med burrata
Ingredienser
- 1 bundt grønne asparges
- 1 stk kugle burrata
- 4 spsk soltørrede tomattern i olie
- flagesalt og peber
Fremgangsmåde
- Knæk spidsen af asparges. Rist på en pande i lidt af olie fra de soltørrede tomater eller alternativt lidt smør
- Rist på lidt over mellem varme i ca. 8-10 min til de glinser, men stadig har bid
- Kom på et fad. Kom burrataost over og soltørrede tomater i tern. Kom lidt af olien fra marinaden over og drys med flagesalt og peber
- Nyd lun eller kold.
Asparges med burrata og andre aspargesopskrifter
Asparges er noget af det bedste og aller helst skal den nydes om foråret og om sommeren, når det er sæson. For det er i sandhed en sprød og lækker sag, som tilmed er nem at tilberede, er kalorielet og med et højt indhold af fibre og C vitamin.
De sprøde aspargesstængler kan tilberedes på så mange måder og jeg håber at du vil synes om lige præcis den her udgave. Serveres den som en let forret, kan den serveres med skiver af sprøde stykker flütes og som tilbehør til fisk og kødretter.
Asparges med bacon i airfryer, Aspargessuppe
Og i humør til flere grønne og nemme retter, så er du meget velkommen til at skrive din mail op til at modtage en mail, når der er ny opskrift fra mig. Det gøres på forsiden .Men husk at tjekke, om den lander i det rette filter 🙂
Håber at vi høres ved.
Mange hilsner Benedicte
0 kommentarer