Asparges med bacon i airfryer er så blevet et hit herhjemme i huset. For det er en skøn måde at få asparges i de store børn og det er samtidig så velsmagende og fungerer som tilbehør til så mange retter. Tiden er minimal, men smagen er stor og jeg er begejstret. To ingredienser. Det er alt. Det er da nemt, ikke?
Asparges med bacon i airfryer
Asparges med bacon i airfryer
Ingredienser
- 1 pakke bacon (ca. 150 g)
- 1 bundt asparges
Fremgangsmåde
- Skyl asparges og skær enden af
- halver hver skive bacon, så den er halvt så lang og rul fra bunden og op på aspargesstænglen.
- Kom i en airfryer og steg gyldne i ca. 10 min. på 180 grader - vend gerne undervejs, så de er gyldne på begge sider
Du vil måske være interesseret i nogle af de her opskrifter
Stop mig lige. Altså virkelig. Stop mig. For den skønne airfryermaskine viser jo gang på gang sit værd og det er jeg ganske tilfreds med. For den står efterhånden bare fremme på mit køkkenbord(omend den ikke kan betragtes som pyntelig!) for den viser jo gang på gang sit værd!
Og asparges med bacon i airfryer er blot én af de måder hvorpå man med et minimum af tid kan trylle diverse grøntsager og kød om til sunde og velsmagende airfryer retter. Du får lige her for neden nogle andre bud på mad i airfryer. Og ellers er der et søgefelt i toppen. Her kan du netop søge på airfryer og mine foreslag dukker op.
Kylling med bacon i airfryer, Hjemmelavet forårsrulle i airfryer, Aubergine i airfryer
Og så kan det jo gå at en køkkenmaskine går sin sejrsgang verden over. For folk er pjattede med den smarte køkkenmaskine og det er jeg også selv. Og jeg er ganske sikker på, at det ikke blot bliver sådan en dille, som går over af sig selv, som en døgnflue. For den er kommet for at blive, fordi den virker. Hver dag og året rundt. Det er skisme smart 🙂
Interesseret i flere opskrifter, så er du velkommen til at gøre som andre før dig. Og det er at skrive sin mail op til at modtage en besked, når der er nyt herinde fra. Det gøres kvit og frit. Skriv din mailadresse op på forsiden og du modtager en mail, når der er ny opskrift herinde fra(og tjek lige spamfilter, hvis der ikke kommer noget)
Hilsen Benedicte
0 kommentarer