Bagt æg i airfryer er en dejlig nem og tidsbesparende måde at lave bagt æg i cocotte. Jeg laver den gerne som en del af vores søndagsbrunch, da det både er smagfuldt og godt, men også fordi at de bagte æg giver god fylde. Som tilbehør til aftensmaden, for eksempel til laks, torsk eller fiskefrikadeller er de også rigtig gode.
Bagt æg i airfryer
Ingredienser
- 2 æg
- 2 spsk fløde- 18 eller 38 % eller creme fine
- 2 spsk. spinat - tilberedt
- salt og peber
- 3 tsk. revet cheddar, mozzarella eller parmesan
Fremgangsmåde
- Spinat optøes, hvis frossen. Brug enten mikroovn eller gryde. Frisk spinat bruges som den er.
- Fordel spinat i lille cocotte. Kom fløde, ost, salt og peber over. Kom et æg i hver cocotte
- Sæt i airfyrer på 185 grader i ca. 5 min. til fyldet er fast og ægget let fast.
Andre opskrifter på mad i airfryer
Jeg er vild med det. Altså med at eksperimentere med madopskrifter lavet i airfryer. Alt fra kager, brød og middagsretter. Måltiderne går som en leg, når maden fremtrylles på en airfryer ligesom de her bagte æg i en airfryer.
Tilberedningstiden halveres og fedtmængde ligeså. Min maskine er en af de helt enkle. Den er nok ikke speciel fancy og den kostede mig heller ikke så meget. Det var jo blot noget jeg skulle prøve af. At min airfryer siden hen er blevet en af mine favorit køkkenmaskiner er da bare en bonus.
Der er stort set ikke det en airfryer ikke kan klare. Her får du bare et par stykker af mine opskrifter, men ønsker du flere airfryer opskrifter er det blot at søge på netop det i søgefeltet. Så dukker de alle op.
Andre opskrifter på tilbehør lavet i en airfryer
Spidskål i airfryer, Skiver af søde kartofler i airfryer, Krydret airfryer grøntsager
God fornøjelse!
0 kommentarer