Krydret airfryer grøntsager

Airfryer, Alt det andet

Krydret grøntsager i airfryer – hvis du ligesom jeg er helt tosset med din airfryer og blot ønsker masser af inspiration til nemme måder at at tilberede mad heri er du kommet det rette sted.

Grøntsager er sundt og grøntsager er godt og vel tilberedt i en airfryer med lækre spicy krydderier får du et nemt tilbehør til maden eller blot som en sund snack. De let krydret barbecue grøntsager kan nydes som de er eller nydes med en dip som den her Chilimayo dip

Det er kongespise altså. Siger det bare.

 

Krydret grøntsager i airfryer

Krydret grøntsager i airfryer

krydret grøntsager i airfryer

nem opskrift på krydret og spicy grøntsager i airfryer - nemt og sundt tilbehør til de fleste retter.
Print opskrift Pin opskrift
20 minutter
Antal: 2 portioner

Ingredienser

  • 1/2 stk. broccolihoved(i mindre bidder)
  • 4 stk. gulerødder (mellemstørrelse) i stave
  • 3 spsk. olie
  • 3 spsk. barbecuekrydderiblanding
  • evt. 1 teskefuld tørret chili hvis du ønsker en stærkere udgave

Fremgangsmåde

  • Skræl gulerødder. Skyl broccoli og del i mindre buketter.(de kan få et let opkog i en smule vand, hvis du gerne vil have dem let bløde, men undlad hvis de ønskes sprøde)
  • Kom i en airfryer - gerne beklædt med lidt bagepapir i bunden. Fordel olie og herefter barbecuekrydderi(og evt chili).
  • Tilbered i ca. 10-14 min. på 180 grader til grøntsagerne er gyldne og gennembagte, men stadig med let bid.

 

Krydret grøntsager i airfryer

Flere madopskrifter og madinspiration i øvrigt?

Så er du velkommen til at skrive dig op til at modtage en mail, når der er nyt herinde fra mig. Du kan også finde mine opskrifter på både pinterest, instagram eller Facebook. Håber vi ses et eller andet sted 🙂

Mange hilsner fra Benedicte

 

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

4 Kommentarer

  1. Lise Kolbeck

    Mine grønsager er stadig rå efter 1 time ved 200 grader i 1 time med låg.
    prøvede uden låg, men så blev de tørre.
    Lise

    Svar
    • Benedicte Thrane

      Hejsa,

      Mine bliver ikke tørre, men får bid, så det må være at vores maskiner virker forskelligt. Men jeg har nu tilføjet til opskriften at man kan give grøntsagerne et kort opkog inden de kommer i maskinen

      Hilsen Benedicte

      Svar
  2. Kirsten

    Jeg har det lidt svært med kogte grøntsager, og rå salat så nu prøver jeg din opskrift med gulerødder, jeg mener jeg har lavet noget lignende for år tilbage.
    Jeg vil gerne følge dig og blive inspireret til nye og spændende ting, jeg er vandt til traditionel mad, men elsker at prøve noget nyt.👍❤️

    Svar
    • Benedicte Thrane

      Hejsa,

      Ja ved godt at det med kogte gulerødder ikke er noget at alle er lige vilde med!😉

      Men så håber jeg at du kan lide dem tilberedt i airfryer👍🏻

      Dejligt at du ønsker at følge mig🥳Du er meget velkommen til at skrive din mail op i den grå “kasse/felt” på forsiden. Så får du nemlig en besked på mail, når der er ny opskrift.
      Mange hilsner Benedicte😊

      Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest