Bananbrød med protein og havregryn er bare en super måde at kombinere sundhed med smagt på. Nyd som en lille snack eller som en før-trænings-snack. Personligt tager jeg gerne et stykke med på arbejde, for så har jeg lige en sød, men mættende snack ved hånden.
De her bananbrød med proteiner er et sundere alternativ til kager og smager faktisk mindst lige så godt! Ved at tilsætte protein til det her bananbrød, får du højnet proteinindtaget på en nem og samtidigt velsmagende måde. Den kombi er jeg vild med. Du kan i øvrigt med fordel skære i passende bidder og så lægge i fryseren. Her kan de holde sig i op til en måned. Måske mere. Bananbrød med protein kan blot holde sig i et par dage på køl.
Bananbrød med protein
Ingredienser
- 4 stk mindre bananer(modne)
- 1 tsk. bagepulver
- 200 g havregryn - finvalsede er at foretrække
- 65 g vanilje proteinpulver
- 4 dl alm. komælk eller mandelmælk
- 50 g hakkede mørk chokolade (eller lysere om du foretrækker)
Fremgangsmåde
- Mos bananer med en gaffel. Kom havregryn, bagepulver, vaniljepulver og mælk i og rør. Vend hakkede chokolade heri.
- Kom i et ildfast fad på ca. 30x20 og bages i 180 grader i ca. 30 min til hævet og gylden
Vil du have flere opskrifter på proteinrige opskrifter?
De her Proteinbarer smager så godt og jeg laver gerne en portion mindst et par gange om måneden. De kan nemlig holde sig i op til en måned i en tæt beholder på køl. Pak dem ind i madpakkepapir eller film og tag med i tasken…
Eller den her Protein granola. Bare fordi at den er virkelig velsmagende ovenpå en portion skyr, yoghurt, havregryn eller lignende…
0 kommentarer