Protein granola er en god løsning for dig som søger den perfekte morgenmad, hvis du ønsker at kombinere sundhed med smag.
Den indeholder næring, smag, energi og protein. Sidstnævnte som er med til at holde dig frisk til godt op af dagen. Ikke mindst, hvis den toppes på en portion skyr – måske med en håndfuld bær eller finthakket frugt. Den er sprød, frisk og sød som en klassisk granola, men tilsat proteinpulver for en mættende og fyldig granola. Hvis du stræber efter at opnå de ca. 30 gram protein pr. måltid er du godt på vej med den her protein granola.
Protein granola
Protein granola
Ingredienser
- 3 dl havregryn
- 1 dl proteinpulver(kakao eller vanilje)
- 1 dl blandet nødder- ex. mandler, hasselnødder, macadamia
- 1 dl kokosflager
- 2 tsk stødt kanel
- 1 nip vaniljepulver
- 4 spsk honning
- 2 spsk kokosolie
- 2 spsk vand
Fremgangsmåde
- Opvarm vand, honning og kokosolie
- Kom alle tørre ingredienser på en bageplade
- Kom den smeltede masse over og fordel grundigt.
- Sæt ovnen på 160 grader ved alm. over og undervarme
- Granolaen kommer i ovnen i ca. 15 -20 min. til gylden. Vend undervejs til sprød og gylden
- Afkøl og opbevar i en tæt dåse i op til et par måneder.
Vild med flere proteinrige opskrifter:
Proteinkugler, Frosne bananbidder med nødder, Proteinpandekager
Tip:
Du kan sagtens variere i din hjemmelavede granola med proteinpulver ved at tilsætte tørret frugt eller tørret bær. Det smager skønt og gør at smagen kan varieres i det uendelige.
Den færdige og afkølede granola kan opbevares i en tæt beholder og stadig bevare sin sprødhed og gode smag i op til et par måneder.
0 kommentarer