Blinis med rygeost og en urtemayonaisse. Enkel og let måde at komme fyld på en blinis, som smager godt og er nem at gå til.
Du kan vælge at bage de små pandekager selv, eller købe dem færdigbagte, hvor de blot skal lunes inden brug. Hvis du vil lave din blinis selv har jeg opskriften her: Blinis
Rygeost røres op med lidt creme fraiche, salt og peber og smøres på en blinis. Det er egentlig grundbasis for en let, lækker og anderledes fyld. Servér den året rundt, den bringer lykke på spisebordet, som en let lille forret eller servér som en let snack, når gæsterne kommer?
Blinis med rygeost
blinis med rygeost
Ingredienser
- 6 spsk. rygeost
- 2 spsk, creme fraiche - 18 procent
- salt og peber
urtemayonnaise
- 2 spsk. mayonnnaise
- salt og peber
- finthakket purløg
- en sprøjt citronsaft
ca. 12 blinis
Fremgangsmåde
- Blinis smøres med rygeostecreme.
- Mayonaisse piskes med salt, peber og finthakket purløg og kommer på til sidst, inden blinis toppes med fx. rå aspargestoppe og skiver af gulerødder (skrællet med en kartoffelskræller.)
tip
- afhængig af årstid kan toppingen varieres. Tynde skiver peberfrugt, nye ærter, tomater, agurker, purløg, dild...
Flere opskrifter
Er du nysgerrig på flere opskrifter er du velkommen til at gøre som mange andre før dig. De har nemlig skrevet sig op til at modtage en mail, når der er ny opskrift herinde fra. Det er selvfølgelig helt kvit og frit.
Hilsen Benedicte
0 kommentarer