Brændte mandler i airfryer er simpelthen bare den nemmeste måde at trylle de sødeste og mest sprøde brændte mandler i airfryer frem. Fidusen er at man ikke behøver at røre hele tiden, men kan gå frem og tilbage og kigge på lækkerierne efterhånden som de brændte mandler tager form.
I starten er det hele noget flydende og man er i tvivl om det bliver til noget. Men det gør det. Efter et stykke tid, så går det stærkt og det er lige her magien finder sted! Sukker opløses, bliver tykt og lægger sig over hver mandel, som bliver til den sprødeste lille sag. Ej men altså hvilken snacklykke!
Mandler er sunde og mandler er gode og vupti vupti. Så er det tryllet om til noget man virkelig kan nyde. Mange af. Alt for hurtigt. Specielt hvis man, som jeg, bor sammen med evigt snackhungrende teenagerne 🙂
Jeg laver gerne en større portion, når jeg alligevel er i gang. For glassene skal nok blive tømt og i øvrigt, synes jeg at det er den fineste lille vært eller værtindegave at have med. Det skal nok bringe lykke 🙂
Andre opskrifter på snacks i airfryer
Granola I air fryer, Croutoner i airfryer
Brændte mandler i airfryer
Brændte mandler i airfryer
Ingredienser
- 200 g mandler
- 1 1/2 dl sukker
- 1 1/2 dl vand
- evt lidt stødt kanel(kan undlades)
Fremgangsmåde
- Kom mandler og sukker i en skål og vend. Kom vand over og vend det hele i airfryer(kom evt. stødt kanel ved)
- Bag I airfryer på 180 grader i ca. 20 min. Vend flere gange undervejs. Efter en ca. 10 til 12 minutter krystaliserer sukker og sætter sig om mandlerne. Rør ca. hver 5. minut og hak let i sukkeret, hvis det skal til for at det fordeler sig om mandlerne
- Når sukker har lagt sig om mandlerne hældes de på et bagepapir og afkøles. Opbevar i et tæt glas og nyd løbende. De kan holde sig i op til en måneds tid - måske mere....
Flere opskrifter?
Så er du velkommen til at gøre som mange andre før dig og skrive dig op til at abonnere pr. mail. Det gøres på forsiden.
Jeg håber vi høres ved…
Hilsen Benedicte
0 kommentarer