Braisserede svinekæber, så lækkert og mørt kød.
Braisserede svinekæber
SÅ lækkert smagte det. Braisserede svinekæber. Dejlig simremad. Det laver jeg en gang imellem. Det slår ikke fejl. Prøv det selv! Det er i særdeleshed rigtig godt som gæstemad.
Selvom de braisserede svinekæber ikke tager lang tid at lave, vil dine gæster opleve, at de får sig en rigtig god madoplevelse, og dermed føle sig godt behandlet. Ingen tvivl om det.
Endvidere kan du lave retten om formiddagen og lade det simre et par timer på lavt blus. Så passer maden sig selv, så det eneste du skal gøre er at varme det op et par minutter inden servering. Dejlig afslappede for en selv også. 👍🏻
Du skal bruge:(til 3-4 personer)
8 svinekæber
2 løg(skåret i både)
3 gulerødder(skåret i skiver)
5 dl maltøl
400 ml hakkede tomater(i karton eller dåse)
Salt/peber
Således:
- Start med at fjerne scener på kødet, hvis der er noget sådan.
- Brun kødet et minuts tid på hver side på en pande med smør og/eller smør/olie.
- I en gryde svitser du løgene af og tilsætter herefter gulerødder. Læg nu kødet ved og tilsæt maltøllen og tomaterne.
- Lad det nu simre i to timer. Sovsen bliver nu nærmest cremet og fyldt med smag.
- Nyd det, mens duften spreder sig i køkkenet og glæd dig til at smage det møreste lækreste stykke kød.
Velbekomme!
Tip:
Server eventuelt med kartoffelmos og en god salat. Du kan for eksempel servere denne her salat https://benedictesmad.dk/saare-simpel-sund-og-uimodstaaelig-salat/
Hvis du laver salaten klar om formiddagen og lægger skårne og skrællede kartofler klar til kogning, behøver du blot at nyde resten af dagen inden besøg. Så skal du blot koge kartoflerne og lave dem til mos, inden servering. Det er nemt og giver dig mulighed for at tage den med ro i køkkenet, når gæsterne er ankommet👍🏻
0 kommentarer