chiagrød med tørret blåbær

Lækre grød opskrifter

Chiagrød med blåbær- tørret blåbær. Det er en lækker spise, som jeg nyder både til morgenmad, mellemmåltid eller som dessert. Jooo, det er slet ikke dårligt.

Er du også vild med tørret bær? Ja, i det hele taget tørret frugter? Det er så godt er det. Det er efterhånden ingen hemmelighed, at jeg er ultra pjattet med chiagrød. Kig dig omkring herinde hos mig, hvis du er i tvivl.  På denne her https://benedictesmad.dk/chiagroed-med-ymer-og-soyadrik/, eller denne her https://benedictesmad.dk/chiagroed-med-hampefroe-ren-superfood/ eller…… 😉

Denne her chiagrød får sin cremethed fra den græske yoghurt, men allermest fra fløde. For er der fløde i, er du sikker på total mæthed og cremethed. Jeg puttede en smule tørret blåbær i og det gjorde det ud for sukker…Det fungerer så godt. Altså kun frugtsukker og masser af mæthed i den her omgang.

Chiagrød med blåbær

chiagrød med blåbær

chiagrød med tørret blåbær

nem overnight chiagrød med tørret blåbær
Print opskrift Pin opskrift
6 timer 15 minutter
Antal: 2 portioner

Ingredienser

  • 2 spsk chiafrø
  • 1 dl yoghurt - sødmælk
  • 1 dl græsk yoghurt 2 %
  • 1 spsk tørret blåbær

Fremgangsmåde

  • Rør chiafrøene grundigt ud i mælk og den græske yoghurt. Vend nu de tørrede bær i. Sæt på køl med låg over beholderen natten over/eller gerne minimum ca. 6- 8 timer.(rør gerne  i grøden et par gange den første times tid, så chiafrøene ikke lægger sig i bunden)

Chiafrø er efterhånden(heldigvis) noget du kan købe i de fleste butikker. Jeg køber ofte min i “normal”, men netto, Kvickly forhandler det også. http://www.normal.dk

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?
Pin It on Pinterest