cremet pastaret med kylling

Cremet pastaret med kylling har ligesom alt det der gør en børnehitter herhjemme. Du ved, sådan en ret som alle er med på. Og det er altså fedt, når vi får en ret som alle kan spise med på, uden at nogle sorterer og piller fra og så videre…

For mine børn er vist ikke anderledes end så mange andre børn, når det kommer til sensitive smagsløg. Nogle kan lide det ene, andre noget andet. Og sådan er det nu engang.  cremet pastaret med kylling

cremet pastaret med kylling

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 2 spsk. olie
  • 500 gram kyllingbryst(i tern)
  • 3 tsk. barbecuekrydderi(eller en blanding af paprika og lidt chili)
  • 2 tsk. salt
  • peber
  • 2 dl fløde(18 eller 38%)
  • 1 dl kogende vand
  • 1 stk. boullionterning(grøntsags ell. fjerkræ)
  • 100 gram revet ost(mozarella eller cheddar)
  • revet parmesan til at drysse ovenpå
  • evt. finthakket parmesan
  • evt. grøn eller rød pesto

Sådan gør du

  1. Kom olie på en pande og kom kyllingestykkerne på. Vend dem rundt  i ca. 3-4 min til de tager farve. Krydr med salt, peber og barbecuekrydderi. Kom på en tallerken. 

  2. Sæt en gryde med vand i kog. Tilsæt pasta og lad det koge til det er al dente. Hæld vandet fra. 

  3. Opløs boullion i det kogende vand. Kom over pasten med fløden. Vend rund med boullionvandet og den revet ost. 

  4. Kom kyllingestykkerne i pastaen. Vend forsigtigt rundt. 

  5. Top med revet parmesan og evt. finthakket persille.

Cremet pastaret med kylling

cremet pastaret med kylling

Flere nemme pastaretter? One pot retter er også en hitter herhjemme. Konceptet holder skisme da! En gryde= ingen opvaks og alt er færdig på en og samme tid= nemt og bekvemt.

Linker lige her, hvis du vil se mit bud på en lækker one pot pasta: one pot pasta med bacon

Tip

Pastaretten  er også god til “børnenes maddag”, hvis der bor en junior-størrelse, som har lyst til at lave mad selv. Den indeholder få ingredienser, er hurtig. Og er der rester er den god i madpakken.

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.