Skøn cream cheese frosting

Alt det andet, Opskrifter på kager

Den bedste frosting er denne her klassiker, rørt sammen af flormelis, smør, flormelis vanillesukker og citronskal. Tror egentlig først jeg lærte at kende til den da jeg var barn i 80´erne. Siden har jeg aldrig sluppet den. Ingen gulerods- eller squashkage uden den her…

 

Åh da! En cream cheese frosting som den her er den der gør hele forskellen! Selv den gulerods eller squashkage man ikke troede kunne blive bedre….med den her over-lækre frosting, rørt sammen af få lækre sager. Så bliver det ikke bedre.

Den bedste frosting

den bedste frosting

Sådan laver du den bedste frosting

Den bedste frosting(perfekt til gulerods og squashkager)

Det er den ypperste kagecreme den her. Smagen er skøn og den passer perfekt på toppen af en gulerods eller squashkage-
Print opskrift Pin opskrift
20 minutter

Ingredienser

  • 200 gram flødeost naturel(feks. philadelphia eller buko)
  • 200 gram flormelis
  • 150 gram smør
  • 1 stk. øko citron(skallen heraf- ikke den hvide hinde)
  • 1 tsk. vanillesukker/eller ren vanillepulver

Fremgangsmåde

  • Rør det bløde smør med, flormelis, flødeost, vanillesukker eller vanillepulver. Smag til med citronskal.

 

den bedste frosting   den bedste frosting

Denne her frosting er perfekt ovenpå kager ala gulerods og squashkager.

Det er ofte de kager jeg bager oftest herhjemme. For det første fordi jeg synes det er et hit, at jeg kan få ungerne til at spise masser af revet gulerødder eller squash, men også fordi det er de slags kager der holder sig saftig i dagevis pga. saften fra grøntsagerne. Win-win, ikke?

En frosting som den her skal der ikke mangle noget af. Der må gerne ligge et godt tykt lag. Når den er smurt på kagen, bør den opbevares i køleskab, så den ikke bliver for blød. Hvis du får lavet mere end du får brug for, kan den sagtens fryses ned og tages op, når der skal bages igen.

Hvis du vil have et kig på nogle af mine opskrifter herinde, hvor frostingen med flødeost bør toppes ovenpå kan du se mere her:

Squashkage, bare fordi den er… lækker

Svampet og lækker squashkage

Eller denne her klassiske gulerodskage, som jeg har bagt så mange gange, at jeg ikke har tal på det. Opskriften er en min mor altid bagte. Og hver eneste gang jeg bager den, sender jeg varme tanker til min elskede mor. Hun elskede at bage, ligesom jeg:

lækker og saftig gulerodskage

Her er den færdige frosting topping ovenpå en gulerodskage.

De små pynte gulerødder er lavet af chokolade. Jeg fandt dem i ALDI (https://www.aldi.dk)

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?
Pin It on Pinterest